Tak to tylko słowo...na pozór puste słowo...jednak kryje w sobie prawde....głebokie uczucie.
Wiele osob z ogromnym zaangazowaniem poswieca sie wlasnym hobby, zamilowaniu do zwierzat, ale nie potrafia okazac milosci, zaangazowania najblizszym osobom Dlazego tak sie dzieje?
Spotkałam sie z wieloma przypadkami u mezczyzn...iz nie potrafia wykrztusic z siebie słowa Kocham ...czy to do dziewczyny, czy to do rodziców....a najsmieszniejsze jest to iz zwierzetom ...tudziez mówie o psie...mówia\"kocham cie\" bez problemu.
Nie wiem na jakiej zasadzie działa ten mechanizm.....nie rozumiem .
MARKO
26.05.2010 10:41:55
Nie mysl tyle bo Cie glowka rozboli
dzieje sie tak dlatego bo zwierze nie rozumie wagi tego slowa i mowic nie umie
MARKO
26.05.2010 10:54:18
No nie mow, ze Twoj pies czy tam kot slowa odroznia
rownie dobrze mozesz powiedziec kocham cie i spadaj stad tylko
jednakowo czule i bedzie merdal ogonkiem
MARKO
26.05.2010 11:08:26
Ok
To byl tylko przyklad
A jesli chodzi o ludzi to roznie to bywa
niektorzy sie boja lub wstydza, nie chca rzucac slow na wiatr bo nie sa pewniswojej milosci
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Tak to tylko słowo...na pozór puste słowo...jednak kryje w sobie prawde....głebokie uczucie.
Wiele osob z ogromnym zaangazowaniem poswieca sie wlasnym hobby, zamilowaniu do zwierzat, ale nie potrafia okazac milosci, zaangazowania najblizszym osobom Dlazego tak sie dzieje?
Spotkałam sie z wieloma przypadkami u mezczyzn...iz nie potrafia wykrztusic z siebie słowa Kocham ...czy to do dziewczyny, czy to do rodziców....a najsmieszniejsze jest to iz zwierzetom ...tudziez mówie o psie...mówia\"kocham cie\" bez problemu.
Nie wiem na jakiej zasadzie działa ten mechanizm.....nie rozumiem .
Nie mysl tyle bo Cie glowka rozboli
dzieje sie tak dlatego bo zwierze nie rozumie wagi tego slowa i mowic nie umie
No nie mow, ze Twoj pies czy tam kot slowa odroznia
rownie dobrze mozesz powiedziec kocham cie i spadaj stad tylko
jednakowo czule i bedzie merdal ogonkiem
Ok
To byl tylko przyklad
A jesli chodzi o ludzi to roznie to bywa
niektorzy sie boja lub wstydza, nie chca rzucac slow na wiatr bo nie sa pewniswojej milosci