Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
16.05.2010 15:49 · ID 260630
Cyrk na kółkach???....gorzej!!!!!
Co się tu do cholery ciężkiej dzieje?????
czy może mi ktoś wytłumaczyć ?????
Czuje się w tym momencie jak w szpitalu dla obłąkanych.
Lubie jak sie cos dzieje....spoko...ale to co teraz wyprawiają co poniektóre osoby...i wymienie je z nika tudzież mówie o \\\\\\\"rybce\\\\\\\" jest żenujace, poniżajace dla niej jako kobiety, a dla nas że musimy to czytać....bo jak tu nie przeczytać jak pierdzieli się o takich farmazonach w scrollu.....????....ciąża, jakieś zdrady.....
Wybaczcie ale mi osobiście to przeszkadza.....teraz juz tak....bo to juz jest chore dla mnie....
Juz lepiej jak kłótnie były....człowiek wiedział na czym stoi...a teraz?????
nie wiadomo czy śmiać się czy płakać nad tą sytuacją.
Ryba próbujesz zwrócic na siebie uwagę??
udało ci się...ale w moich oczach i przypuszczam ze w oczach innych jesteś spalona.
A tak cię kurde lubiłam...no cóż szkoda, że się tak pomyliłam.
I chciałabym wiedzieć po co piszesz z kilku kont??????
czy może mi ktoś wytłumaczyć ?????
Czuje się w tym momencie jak w szpitalu dla obłąkanych.
Lubie jak sie cos dzieje....spoko...ale to co teraz wyprawiają co poniektóre osoby...i wymienie je z nika tudzież mówie o \\\\\\\"rybce\\\\\\\" jest żenujace, poniżajace dla niej jako kobiety, a dla nas że musimy to czytać....bo jak tu nie przeczytać jak pierdzieli się o takich farmazonach w scrollu.....????....ciąża, jakieś zdrady.....
Wybaczcie ale mi osobiście to przeszkadza.....teraz juz tak....bo to juz jest chore dla mnie....
Juz lepiej jak kłótnie były....człowiek wiedział na czym stoi...a teraz?????
nie wiadomo czy śmiać się czy płakać nad tą sytuacją.
Ryba próbujesz zwrócic na siebie uwagę??
udało ci się...ale w moich oczach i przypuszczam ze w oczach innych jesteś spalona.
A tak cię kurde lubiłam...no cóż szkoda, że się tak pomyliłam.
I chciałabym wiedzieć po co piszesz z kilku kont??????
- ← Pierwsza
- 1
- 2
Dyskusja
56
Komentarze
- ← Pierwsza
- 1
- 2
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
tylko nie pchać się dziewczęta, każda chce być na pierwszym planie już wiem, jakąś wyliczankę zrobimy
entliczek, pentliczek...wypadło na mnie
taki wczoraj pyszny serek kupiłam i kiełbaskę, obejrzałam, powąchałam i zrobiłam im
kolega na wątku obok mi smaka narobił, cebulka już się rumieni będzie jajecznica
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dobranoc wszystkim