Ja bo pieniądze mają to do siebie że zawsze je można zarobić, jeśli się chce pracować a są panowie którym zwyczajnie się nie chce, wolą żeby to kobieta utrzymywała rodzinę.
Konto usunięte
21.10.2009 19:47:37
a skąd, piszę o skrajnych przypadkach. pewnie że są tacy co pracują i nic nie mają (bo mało zarabiają) ale pracują starają się prawda? i to się liczy przynajmniej dla mnie. nie każdy rodzi się z głową do interesów niczym Bill Gates. Każda kobieta chociaż w minimalnym stopniu chciała by mieć zapewnioną stabilizację finansową, to normalne.
Konto usunięte
21.10.2009 21:08:56
i zycia nie znasz , zeby to malolat pisal to bym zrozumial ,bez obrazy ..ja mysle ze szczescie tworzymy sami ale jakie chcemy miec to juz od kasy zalezy , bo zycie to nie bajka nie drapie po jajkach
Konto usunięte
21.10.2009 21:33:25
heh zgadzam sie z patri....to staje sie meczące
mr T
21.10.2009 23:10:39
hmmmmmm....................M czyli jesli gosc nie ma kasy to pewnie nie chce mu się pracowac znam takich co pracują i nic nie maja i takich co nic nie robią a kasę maja wiec jak to jest? Zauważyłem że 98% moich znajomych płci piękniejszej odp że jasne umowiła by się z biednym ale kiedy zorganizowałem grilla i byli faceci bogaci i biedni to jakoś wiekszośc kobiet skłaniała sie ku tym pierwszym pomimo ze ci biedniejsi naprawdę mieli czasami cos do powiedzenia . nie uogólniam bo i facet z kasa moze byc ok.
Konto usunięte
21.10.2009 23:35:59
to facet ma jaja on pokazuje czym siebie reprezentuje i niewazne czy biedna czy bogata aby rozumek tylko miala i zeby tylko nas kochala i na jej widok stala pala a nie na widok banknotow
mr T
22.10.2009 06:36:59
kobiety to materialistki czy nie? mówiąc kocham podświadomie myślą o kasie i bezpieczeństwie finansowym? wiem wiem teraz podniesie się larum że same złe cechy i itp itd i ogolenie faceci są ble ale tak naprawdę ile kobiet umówiło by się z biednym gościem???
Łukasz
22.10.2009 06:36:59
zazwyczaj tak chociaz czasami zdarzaja sie dziewczyny nie patrzace na kase
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Ja
bo pieniądze mają to do siebie że zawsze je można zarobić, jeśli się chce pracować
a są panowie którym zwyczajnie się nie chce, wolą żeby to kobieta utrzymywała rodzinę.
a skąd, piszę o skrajnych przypadkach. pewnie że są tacy co pracują i nic nie mają (bo mało zarabiają) ale pracują starają się prawda? i to się liczy przynajmniej dla mnie. nie każdy rodzi się z głową do interesów niczym Bill Gates.
Każda kobieta chociaż w minimalnym stopniu chciała by mieć zapewnioną stabilizację finansową, to normalne.
i zycia nie znasz , zeby to malolat pisal to bym zrozumial ,bez obrazy ..ja mysle ze szczescie tworzymy sami ale jakie chcemy miec to juz od kasy zalezy , bo zycie to nie bajka nie drapie po jajkach
heh zgadzam sie z patri....to staje sie meczące
hmmmmmm....................M czyli jesli gosc nie ma kasy to pewnie nie chce mu się pracowac znam takich co pracują i nic nie maja i takich co nic nie robią a kasę maja wiec jak to jest?
Zauważyłem że 98% moich znajomych płci piękniejszej odp że jasne umowiła by się z biednym ale kiedy zorganizowałem grilla i byli faceci bogaci i biedni to jakoś wiekszośc kobiet skłaniała sie ku tym pierwszym pomimo ze ci biedniejsi naprawdę mieli czasami cos do powiedzenia . nie uogólniam bo i facet z kasa moze byc ok.
to facet ma jaja on pokazuje czym siebie reprezentuje i niewazne czy biedna czy bogata aby rozumek tylko miala i zeby tylko nas kochala i na jej widok stala pala a nie na widok banknotow
kobiety to materialistki czy nie? mówiąc kocham podświadomie myślą o kasie i bezpieczeństwie finansowym? wiem wiem teraz podniesie się larum że same złe cechy i itp itd i ogolenie faceci są ble ale tak naprawdę ile kobiet umówiło by się z biednym gościem???
zazwyczaj tak chociaz czasami zdarzaja sie dziewczyny nie patrzace na kase