Witam,witam Was Wszystkich:)

1. Konto usunięte 07.11.2008 16:26:40

........no może troszeczkę.......ale i tak się do Was wszystkich uśmiecham......   :)   )))))))))).............jakoś ostatnio dokuczliwie odczuwam brak słońca.....a ja bez niego żyć nie mogę.....   ;)   ).....kto będzie moim słoneczkiem???   :P   wyrazy sympatii oraz buziaki dla wszystkich   :*     ;)  

2. Konto usunięte 07.11.2008 16:32:09

Twoje Słoneczko wkrótce zaświeci i życzę Ci,by tak było   :)  
    A póki co,pozwól,że My Wszyscy,tutaj będziemy przesyłąć Ci życiodajne promyki słonka   :)   )))))
    Dziękuję,za usmiech i odwzajemniam go,dla Ciebie   :)   )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Pozdrawiam słonecznie   :)   ))))))))))))))

3. Konto usunięte 07.11.2008 16:33:44

ale ze mnie gapa   :)   a za buziaki kto podziękuję?   :)  
    Dziękuję,za buziaki   :)   ))))))))))))

4. Konto usunięte 07.11.2008 16:45:38

...czerpię od Was dużo pozytywnej energii......i nawet o tym nie wiecie   ;)   ) a co z tym naszym sennikiem?? ja o niczym ostatnio nie śnie;// niestety.....albo przynajmniej nie pamiętam   ;)   ) wiec nie mam czego interpretować   ;)   )....pozdrawiam cieplutko   :)   )))))

5. Konto usunięte 07.11.2008 16:50:47

jesteś ogniwem,tej pozytywnej energi   :)   Ty także Nam dajesz dużo,dużo dobrego   :)  
    Ja miałem sen,później go opiszę   :)  
    To jego kawałek...a kobyła okazała się fajną dziewczyną...wiem,to brzmi dziwnie   :)   )))))))))))

6. Konto usunięte 07.11.2008 16:57:25

..to mało powiedziane....już się nie mogę doczekać kiedy nam swój sen opowiesz   ;)   ...... a ostatnio mój wkład polega na siedzeniu i uśmiechaniu się do monitora......tzn do Was się uśmiecham.....tyle, że Wy o tym nie wiecie   ;)   ) i znowu się uśmiecham   :)   )))))))))   :*   **

7. Konto usunięte 07.11.2008 17:01:49

czasami tak niewiele potrzeba,by zaświeciło w Nas słońce;a uśmiech jest jak najbardziej na miejscu   :)   wystarczy tylko być   :)  
    Wiemy,wiemy   :)   i widzimy Twoje miłe,serdeczne i słodkie uśmiechy,które dają Nam pozytywnego kopa,że tak powiem   :)  

8. Konto usunięte 07.11.2008 17:03:47

i znów jestem zakręcony jak wek na zimę,której jeszcze nie ma   :)   a kto podziękuje,za uśmiechy??   :)  
    Dzięki Stokrotko   :)   i przesyłam Ci znów porcję kilku ciepłych uśmiechów   :)   ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))aż się jaśniej robi,od tych uśmiechów   :)  

9. Konto usunięte 07.11.2008 17:17:16

....miałam coś jeszcze napisać i zapomniałam   ;)   może później sobie przypomnę   ;)   )))   :)   ))))))))))))))))))*********************))))))))))))))))))))) DLA WSZYSTKICH

10. Konto usunięte 07.11.2008 17:17:58

pamięć   ;)  

11. Konto usunięte 07.11.2008 17:27:39

ja na drugie imię powinienem mieć,zakręcony,jak dwu letni Łoś   :)   ))))

A czy ktoś widział Etne,Agusie i Pawełka???

12. Konto usunięte 07.11.2008 18:26:54

jestem i zaraz na jakąs godzinke dwie znikam...

13. Konto usunięte 07.11.2008 18:53:38

przepraszam dziś mnie nie było bo jak zwykle w rozjazdach! Przesyłam moc buziaków i resztę uśmiechów których nie rozdałam w stolicy   :)   ))))))))))))))))

14. Konto usunięte 07.11.2008 19:45:14

Etno, Stokrotko, Duchu i Pawełku   :)   ))))))))))))) To dla Was buziaki i uśmiechy   ;)   )))))))))))))))))))))))))))))))))

15. Konto usunięte 07.11.2008 19:48:45

Całusy dla Ciebie i tradycyjnie,przesyłam Ci,szybką paczką całą walizkę ciepła,by Cię ogrzało   :)   ciepło dla Agusi))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

16. Konto usunięte 07.11.2008 19:55:20

Dziękuję   ;)   )))))))))) Jak miło   :)   )))))))))))) Od razu mi cieplej dzięki Tobie   :)   )))))))))))))))

17. Konto usunięte 07.11.2008 19:56:24

Witam także Stokrotkę   :)   choć ostatnio chyba zamyślona,przynajmniej tak widać,na zdjęciu.
    Przesyłam kilka uśmiechów,łap Etno   :)   )))))a te są dla Agusi   :)   )))))) i dla Stokrotki też coś mam   :)   )))))Paweł,a Ty też chwytaj uśmiech i ciesz się chwilą   :)   i jeszcze rozdam kilka uśmiechów,tym których nie wymieniłem,a zajrzą tutaj,to dla Was   :)   )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Miłego wieczoru   :)  

18. Konto usunięte 07.11.2008 19:56:24

a Etna i Pawełek,to już poszli???BO ja mimo wszystko trwam na warcie,choć wstaję o 21:30...tak,tak wiem..to za dwie i pół godziny   :)   ale,czasami szkoda życia na sen   :)   bo życie tak szybko mija,a my jego dużą część przesypiamy   :)  
    Wiem,wiem...jestem dziwny,jak na ducha   :)  

PS...
    Dziś nocna zmiana,chyba   :)