Wrzutka użytkownika
Adrian
26.04.2010 09:58 · ID 230468
Ludzie Ci normalni
Czy wy nic nie widzicie co tu sie dzieje,krolują wyzwiska,wulgaryzmy
o innych,gdzie jestescie Ci normalni?
co kogo obchodzi ten czy tamten,cala Polska smieje sie z tych niby \'mądrych\'ilu naprawde jest wartych by ich czytac,bo ci co tu robią syf z tego portalu to juz nie czytam,wkrotce tylko tacy zostaną i uwaga Ty mozesz byc nastepny ,następna do niszczenia ,dzis usmiechają sie do ciebie,jutro będą chcieli was zniszczyc,przeciez kazdy mądry czlowiek to widzi!!hehe wspomnicie moje slowa,nietrudno to zauwazyc nawet będąc tu nowym hehe
o innych,gdzie jestescie Ci normalni?
co kogo obchodzi ten czy tamten,cala Polska smieje sie z tych niby \'mądrych\'ilu naprawde jest wartych by ich czytac,bo ci co tu robią syf z tego portalu to juz nie czytam,wkrotce tylko tacy zostaną i uwaga Ty mozesz byc nastepny ,następna do niszczenia ,dzis usmiechają sie do ciebie,jutro będą chcieli was zniszczyc,przeciez kazdy mądry czlowiek to widzi!!hehe wspomnicie moje slowa,nietrudno to zauwazyc nawet będąc tu nowym hehe
Dyskusja
33
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
ok,ja spadam na zakupy
wiesz Ty mała że jestem kobietą
tkwiąc w lesbijskim związku zamierzam się w sobotę oświadczyć i myślę żeby Ją od razu do siebie przeprowadzić bo nie ma mi kto koszule prasować tak, koszulę bo ja tu robię za faceta a wtedy koniec, nadzór już mi nie da z innymi lesbijkami pisać
bo jeszcze mnie może w dupę kopnąć
to ja zacytuję
\"przepraszam bardzo to już swojego zdania nie można mieć..oszuści sami razem z ondraszem równiez pod postacią tornado..nie dobrze mi się zaczyna robić jak sobie ...a dobra już nic nie piszę..\"
wszyscy od początku wiedzieli żeOndrasz i Tornado to jedna osoba więc nie wiem o co hallo wielkie robisz, a ja za Niego ręcze jak za brata
A nas normalnych nie widać