Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
16.09.2009 09:46 · ID 17674
Dlaczego tak jest ?
Mam do was pytanie , nie wiem ze mną jest chyba coś nie tak, albo z moimi koleżankami i znajomymi , wszystkie moje koleżanki,znajome i nawet zauważyłam po osobach postronnych - latają za facetami, którzy są prości, chamami , skurczybykami, oszukują , są alkoholikami, pijusami ,nie dbają o siebie, oszukują ,zdradzają na każdym kroku , są fałszywi jak psy - normalne kobiety dziewczyny które znam i niby są normalne , ale w gruncie rzeczy jest całkowicie inaczej. Proszę o wypowiedzi na ten temat, wiele razy starałam się to zrozumieć, ale mózg sobie można połamać
Przykład :
1 Moja koleżanka (Ładna ,fajna ,mogła by mieć nie jednego super przystojniaka - a ona chodziła a teraz się ożeniła z facetem , który , skarpetki zmienia raz na miesiąc, majtki jedne nosi 2 tygodnie , jest ohydny , zdradza ją 5 razy na dzień , jest bajkopisarzem , fałszywy , totalny brudas , pije dzień w dzień - o co chodzi ?
2.Koleżanka - Tak samo jak wyżej , tyle ze tej facet np: już całkowicie jest zdegenerowany, jestem alkoholikiem nałogowym , ćpa , jara rożne gówna , w dupie ma rodzinę , wszystkich oszukuje , tak samo zdradza na każdym kroku , totalnie fałszywy jak pies.
Takich przykładów mogla bym napisać wiele ale nie o to chodzi . Napiszcie mi ludziska dlaczego normalne kobiety , lgną do takich - brudasów , degeneratów , już to się dzieje nie tylko w moim gronie znajomych , ale zauważam już to wszędzie. Proszę o wypowiedzi.
Przykład :
1 Moja koleżanka (Ładna ,fajna ,mogła by mieć nie jednego super przystojniaka - a ona chodziła a teraz się ożeniła z facetem , który , skarpetki zmienia raz na miesiąc, majtki jedne nosi 2 tygodnie , jest ohydny , zdradza ją 5 razy na dzień , jest bajkopisarzem , fałszywy , totalny brudas , pije dzień w dzień - o co chodzi ?
2.Koleżanka - Tak samo jak wyżej , tyle ze tej facet np: już całkowicie jest zdegenerowany, jestem alkoholikiem nałogowym , ćpa , jara rożne gówna , w dupie ma rodzinę , wszystkich oszukuje , tak samo zdradza na każdym kroku , totalnie fałszywy jak pies.
Takich przykładów mogla bym napisać wiele ale nie o to chodzi . Napiszcie mi ludziska dlaczego normalne kobiety , lgną do takich - brudasów , degeneratów , już to się dzieje nie tylko w moim gronie znajomych , ale zauważam już to wszędzie. Proszę o wypowiedzi.
Dyskusja
21
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
No tak to jest racja !!!
"totalnie fałszywy jak pies" pies jest najlepszym przyjacielem czlowie...
Dodaj odpowiedź
Zgłoś do moderacji
"totalnie fałszywy jak pies" pies jest najlepszym przyjacielem czlowieka Kolezanko ;d jesli taka wizja zycia Ci sie nie podoba to kup sobie kota i cieple kapcie ;d ...
Czyli koleżanka woli taki typów , widzę ze na portalu też są takie kobiety.
No nie wszyscy , ale mam znajomych kolegów i oni są porządni, itp i są sami i nawet żadna kobitka nie che z nimi mieć nic do czynienia , albo nie interesują się nimi, a są to porządni faceci.To jest paranoja, wszystko jest zbudowane na kłamstwie , pieniądzach .
Pomyśl o sobie. Chciałabyś mierzyć wartość faceta tym ile razy w miesiącu on zmienia gacie? Daj spokój. W ten sposób nie da się nawet zmierzyć wartości kobiety!!!
Musisz się po prostu z tym pogodzić. Świat został tak skonstruowany. Że to się kłóci ze zdrowym rozsądkiem? A kto Ci obiecywał, że będzie łatwo, rozsądnie i przyjemnie? Zresztą, co to "zdrowy rozsądek"? "Zdrowy", to znaczy "Twój"? Trochę pokory.