Wrzutka użytkownika
GRZEGORZ
16.03.2010 15:16 · ID 175446
Niepełnosprawni :(
witam was jakie jest wasze zdanie na temat osób niepełnosprawnych jestem osobą niepełnosprawna i czuję się samotny bo nie mam 2 połówki błagam pomużcie bardzo chciałbym być szczęśliwy
Dyskusja
74
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
ale to jest charakter i podejscie czlowieka,bo z mojej perspektywy takie osoby niczemu nie są winne wiec musisz wierzyć że los Ci przyniesie kogos bliskiego najbliższym czasie
na temat ludzi niepełnosprawnych
ważne jak ty myślisz o sobie i czy się nie poddajesz
masz takie samo prawo do szczęścia jak każdy inny człowiek.
Ważne abyś umiał mimo wszystko się uśmiechać
uśmiech i pozytywne nastawienie
pomoże ci zapewne w wielu sprawach
i domyślam się co chciałbyś mi teraz powiedzieć
że łatwo się mówi
tak łatwo
lecz czasem warto dostosować się do rad.
myśl pozytywnie
zanim ty napisałeś swoją
sądzę że znajdziesz
kobiety które tak się zachowują to niedojrzałe gówniary
nie warto zwracać uwagi.
patrząc na twoje zdjęcie nie mam reakcji śmiechu
na niepełnosprawnego
nic nie chciałabym zobaczyć
zwracam raczej na to uwagę
ze mimo swej niepełnosprawności
Grzegorz jak dla mnie jest normalnym
młodym facetem
lecz czy aby nie przesadzasz?
popatrz na innych ludzi,którzy nie chodzą
jeżdżą na wózkach
są zależni od innych osób,
zacznij myśleć troszkę inaczej
a wszystko inaczej zobaczysz
pozdrawiam Cię serdecznie
no i co ze sa inni i na wozkach lecz my o nich nie piszemy tylko Grzes ma problem.
lecz ja nic sobie nie robię z twoich uwag
hahaha
nie sa warte zlamanego grosza i są strasznie płytko myślące. Kobieta ktora pokocha bedzie miała czyste serce i pokocha Cie takim jakim jestes i nie wazne co Ci będzie
czasem lepiej udawać że się nie słyszy
nie jesteś w niczym gorszy a że głupota i zapatrzenie w siebie to teraz nierzadkie zjawiska...tak więc głowa do góry kolego, znajdziesz!!!
I powiem Ci jedno, osoby niepełnosprawne, z dużą nadwagą i różnymi tzw niedogodnościami które przeszkadzają ludziom wkoło mają większą szansę na miłość.
Jeżeli ktoś na ten przykład decyduje się na związek z kobietą na wózku...bierze za nią odpowiedzialność... fakt, bywa ciężko, ale chyba oczywistym jest że ją kocha!
Dlatego podejrzewam że w końcu trafisz na tą jedną jedyną wartościową kobietkę a jedyne co Cię w życiu ominie to epizody z pustymi lalami o których człowiek nie raz próbuje zapomnieć
bądź sobą, żyj po swojemu, a miłość przyjdzie sama !
mysl pozytywnie a bedzie dobrze zobaczysz
na bank znajdziesz laseczke kturej nie bedzie przeszkadzał twoj aparat ani reszta...trafisz na odpowiednia to bedziesz wiedział