Przejdź do treści
  • Facebook

Czy tu w mKontakt jest jakaś choroba lub zaraza .

1. Konto usunięte 15.08.2009 16:02:23

Niewiem brakuje czatu   :)  

2. ... 15.08.2009 16:02:24

bardzo rzadko bywa, że ktoś nie odpowiada zaczepiony na prv

3. Jaro 15.08.2009 21:12:02

bo mezczyzni sa be i wogole to mysla tylko o "wymianie plynow"   ;-)  

4. Konto usunięte 15.08.2009 21:43:27

ja tez mam takie wrazenie ,ze jakas zaraza tu panuje .panowie szukaja ksiezniczek z bajki ,a dziewczyny ksieciow,to jest jakas porazka

5. Konto usunięte 15.08.2009 21:57:24

bEATO TO NIEJEST PRAWDA CO PISZESZ MOŻE KILKU FACETÓW SZUKA ALE NIE WSZYSCY
    JARO CIEBIE BEDZIE MOŻNA NAZYWAC MISTRZ CIETEJ RIPOSTY :d

6. Konto usunięte 15.08.2009 22:27:23

Dobry wieczór.
    Mała rada, może zmień treść- - Nie szukam Kochanki, tylko Miłości, konwersacji, i.t.d. Pozdrawiam i życzę pięknej księżycowej nocy. Dobranoc.

7. Konto usunięte 15.08.2009 23:16:07

tak własnie myslałem że biedny Alanek niema wiecej niż 22lata   :)   on jest jeszcze na poziomie (ludzie patrzcie jaka mam klate   :)  
    za jakies 5lat bedzie podobne jego zdjecie tylko bedzie zmianka ludzie popatrzcie sie jaka mam klate owłosiona   :D  
    ALAN NADAJESZ CIE DO KABARETU ŁOWCY.B LUB NA ŻAL.PL

8. Konto usunięte 15.08.2009 23:47:37

kolego nie ładnie obrażac ludzi bo prawdo podobnie zamiast dorobic sie miesni brałes jakis syf i teraz cwaniakujesz że Boże kochany coto ty nie jestes. pewnie pierwszy lepszy dresiaż by ci łomot spuscił,. pozdrawiam i nie obrażaj ludzi bo oni zaczna ciebie obrażac..

9. Konto usunięte 17.08.2009 16:19:43

to chyba trafiles na zupelnie innych ludzi,ktorzy nie maja ochote na jak ty to powiedziales:"nie chce kontaktować , przyjażnić , rozmawiać online , poznawać swoją miłość a nawet układać sobie życie "..Ja znam takich ktorzy chca..

10. Konto usunięte 17.08.2009 16:42:04

to zalezy od swojego punktu patrzenia na to wszystko..

11. Jaro 19.08.2009 21:57:13

alez alan to wspanialy troll doskonale dostosowany do srodowiska w ktorym zyje (tj tego portalu) ja nie moge zrozumiec dlaczego was tak bulwersuje doskonale wykombinowal z tym zdjeciem jak w was wzbudzic najgorsze instynkty a sam tekst rowniez doskonale pasuje do poziomu konwersacji ta agresja - po prostu wyborna i na odpowiednim poziomie zeby gross uzytkownikow i uzytkowniczek zrozumialo obraze all heil Troll!

12. Konto usunięte 20.08.2009 01:32:12

Wydaje mi sie ze nie tyle nie chca co poprostu nie potrafia,albo nie wierza ze za posrednictwem internetu moga poznac kompana do rozmowy,przyjazni a moze zwiazku na cale zycie.Dzis ludzie boja sie gdy druga oosba podejdzie za blisko,nie wierza w siebie,w to ze sa piekni tacy jacy sa,ze piekno wewnatrz jest wazniejsze od urody na zewnatrz..Wystarczy poczytac co niektore profile,ludzie nie potrafia nawet sklecic kilku zdan na swoj wlasny temat,jakby mieli pisac o kims obcym..nie znaja siebie.nie sluchaja siebie,swoich potrzeb,pragnien uczuc..wola przed tym uciekac w zabawe,pozerstwo,ze niby tylko uroda i kasa sie liczy..co trzeba zrobic by to zmienic..otoz bardzo proste, wystarczy ze kazdy wyjdzie ze swej skorupy,zdejmie maske ktora na co dzien nosi i naprawde,szczerze od serca powie czego chce,czego mu potrzeba,czego pragnie za czym teskni..zeby wiecej bylo czlowieka w czlowieku..przestanmy byc cyborgami zacznijmy byc ludzmi..nie bojmy sie ze cos poczujemy..

13. Konto usunięte 20.08.2009 01:36:48

Choroba lub zaraza nazywa się ignorancja . Dlaczego nikt się nie chce kontaktować , przyjażnić , rozmawiać online , poznawać swoją miłość a nawet układać sobie życie , Proszę o szczerą odpowiedz czemu tak jest i co trzeba zrobić by to zmienić .

14. Konto usunięte 20.08.2009 18:45:09

Wezcie sie za siebie zakomplesione ludziki, zadbajcie o siebie , o cialo jak i ducha , i srajcie na wypowiedzi sztucznej inteligencji , do mnie pisża wszytskie kobiety , które do was nie piszą, i kazda tylko o jednym, tak samo faceci pisza do kobiet tylko o jednym ,Swiat sie konczy i nie macie na to wpływu , wezcie sie lepiej za robotę i za siebie , , mi już też sie chce żygac od zakłamanych zakompleksionych BARBIE , ktore pisża tylko masz super ciało, czy umowisz sie ze mną itp , to wszytsko syf, i śmieci, nie godne uwagi,Od razu blokuje takie kobiety i jade jak bura sukę bo na to zaslugują.Za[iszczie sie na silownwie jkaies sporty itp , a jak któs chę miłości to niech sobie wezmie psa ze schroniska on dam wam prawdziwą miłość i wy jemu też .....