Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
05.02.2010 22:12 · ID 117948
Witam
czy naprawde tak trudno znaleźć tu kogośz kim można sie spotkać poprostu pobawić, bormalnie, fajnie, czemu to takie trudne?
Dyskusja
82
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
czy spokojnego faaceta ułozonego czy warjata z poklepanym życiem.
pozatym nawet gdybys miała mniej lat to pytanie czy ja chciał bym sie sspotkac ???
mysle ze nie ;]
a dlaczego ??? bo nie robie sobie nadzei na przyszłosc.to po 1 po 2 kobiety w dzisiejszych czasach szukaja wykształconego pracujacegoo dobze zarabiajacego,majacego własny kont najlepiej pana po 40 czy cos ominołem ???
małego przysłowia które kieruje do niektórych pań
Masz mnie gdzieś niemartw sie ja ciebie też
kicia
co wy macie z tymi kotami chcecie jednego to wam dam mam 6
zalogowałem się, bo szukam kogoś, szukam osoby z którą mógłbym siędzielić swoją radością i smutkami, kogoś kogo obdarowałbym swoją miością i kto mógłby ja odwzajemnić, to nie jest proste wyzwanie, zwłaszcza, że tak wyszło, że ciągle jestem sam!!! samotność to nie jest coś co jest przypisane ludzkiemu bytowi, człowiek jest zwierzęciem stadnym i nikt, no może prawie nikt nie lubi samotności!! do niej nie można przywyknąć, przyzwyczaić się do wleczenia własnego cienia po ulicach, to nie jest naturalne!! wszyscy poszukujemy swojego dopełnienia (czyt. partnera, partnerki), ale chyba nawet w tym poszukiwaniu potrafimy się zagubić i zatracić sens swoich poszukiwań!!! pozdrawiam wszystkich na tym forum
"powoli odchodzący w stronę samotności"
colette- szkoda, że ciągle trafiasz na facetów którzy nie mają odwagi spotkać się z Tobą, to przykre i beznadziejne z ich strony!!! ale nie trać nadziei!! pozdrawiam wszystkich udzielających się
Panowie.
Witam serdecznie.
Aniele nie przestawaj wierzyć.
Wiara czyni cuda i przenosi góry.
Chyle czoła.
MYSLE ZE MIEDZY INNYM PROBLEM POLEGA NA BRAKU FOTKI-JAK MA FACET UMAWIAC SIE Z KOBIETA SKORO NAWET NIE WIE JAK ONA
WYGLADA
.........PAPA
Rozumiem.
Ale nie można się poddawać,
Niepowodzenia czynią nas silniejszymi.
Dzięki nim uczymy się nie popełniać tych samych błędów,
I warto mieć nadzieję.
Nigdy nie wiadomo co nam dzień jutrzejszy w życiu przyniesie
A cóż ty możesz wiedzieć o prawdzie
Jak chcesz to możemy o tym podyskutować
Lecz przegrasz z kretesem
Wystarczy że opowiem pewną ciekawą historię
Zgadzam sie, ze trudno spotkac sie w realu, ja poznalem super dziewczyne z mojego miasta, ale jakos nie moge sie z nia spotkac w realu
Bardzo nieufna jest
jestem zauroczony
piekna i madra dziewczyna ale ciagle ma jakas wymowke, zeby sie nie spotkac
nie wiem czy nie odpuscic sobie???
bede probowal nadal, moze sie uda...
pozdrawiam serdecznie i do pogadania