tak to juz jest czy sie jest kobieta czy tez mezczyzna za kazdym razem tak samo boli i nic z tym bolem nie mozna zrobic zawsze nam towazyszy i nie mamy na to wplywu
Konto usunięte
31.07.2009 08:48:34
Nie Ty pierwsza i nie ostatnia.....Jestem w podobnej sytuacji i do tego z maluchem 3 miesiecznym.Jakos musimy zapomniec o bolu i cieszyc sie dalszym zyciem bez nich.Znajdzi sie o wiele lpszy facet.Glowa do gory
Konto usunięte
31.07.2009 09:18:05
Kochałam, lecz co mi z tego przyszło?
Łzy i smutne tłumaczenie ?nic nie zaszło?
Myśląc o tym co chciałabym powiedzieć
Myślę tylko, żeby spoważnieć.
Chciałabym umieć zapomnieć, lecz
To tylko umiem odwlec...
Zakochana...
dziś zbywana... .
Znów też samotna
Jak ta chwila ulotna.
Mariusz
31.07.2009 09:18:05
Ja tez bylem z kims ponad rok . Bardzo kochalem . ale zostawila mnie . zostala tesknota , smutek ...Szukam kogos z kim mozna by bylo poroamawiac , kogosz kim mozna by bylo zapomniec
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
tak to juz jest czy sie jest kobieta czy tez mezczyzna za kazdym razem tak samo boli i nic z tym bolem nie mozna zrobic zawsze nam towazyszy i nie mamy na to wplywu
Nie Ty pierwsza i nie ostatnia.....Jestem w podobnej sytuacji i do tego z maluchem 3 miesiecznym.Jakos musimy zapomniec o bolu i cieszyc sie dalszym zyciem bez nich.Znajdzi sie o wiele lpszy facet.Glowa do gory
Kochałam, lecz co mi z tego przyszło?
Łzy i smutne tłumaczenie ?nic nie zaszło?
Myśląc o tym co chciałabym powiedzieć
Myślę tylko, żeby spoważnieć.
Chciałabym umieć zapomnieć, lecz
To tylko umiem odwlec...
Zakochana...
dziś zbywana... .
Znów też samotna
Jak ta chwila ulotna.
Ja tez bylem z kims ponad rok . Bardzo kochalem . ale zostawila mnie . zostala tesknota , smutek ...Szukam kogos z kim mozna by bylo poroamawiac , kogosz kim mozna by bylo zapomniec