Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
01.02.2010 18:59 · ID 110475
Chłopcy.....
Witam chopcy...może powiedzielibyście mi co was tak najbardziej pociąga u kobiet, jakiej cechy szukacie, na co zwracacie największą uwagę podczas pierwszego spotkania...?
Dyskusja
50
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
moją uwagę zawsze przyciągają oczy
są podobno zwierciadłem duszy
za daleko jest
trzeba sobie radzić
Przelećieć i won
Następna proszę
Postaram się streszczać Colletterose
Pierwsze spotkanie: spojrzenie, czy patrzy w oczy podczas rozmowy, sposób mówienia, gestykulacja...
Ale żeby doszło do rozmowy:
oczy ("odwaga" - czy się spojrzy w moje), układ twarzy (nos/usta), uśmiech, "dopasowanie" ubioru do ciała (kolor włosów, oczu, cera, sylwetka), fryzura...
Duuuuużo tego
Tego janioła ja skubie dziś na rosół
Brutal
Colletterose wszystko zależy od tego w jaki sposób "nie patrzy"... Czy np. w ogóle patrzy się "gdzie bądź", czy też nieśmiało spuszcza wzrok... Niestety znaczna większość kobiet z których wzrokiem przyjdzie mi się spotkać tak jakby "tępo się gapi" na mnie, jakby zaczarowane... Gdy kiedyś jedną zapytałem czy chce się wymienić telefonami, odpowiedziała że ona ma starą cegłę i ja raczej nie będę zainteresowany
Niech pole zaorze
I znów mnie na kosmate myśli sprowadzacie świntuchy
Ja z chęcią zobacze a potem rosołek
rób mi ten raj na ziemi,
Może być też na łóżku, stole czym tam chcesz
Rób mi tak jeszcze dobrze
oj tak
ALE..ODPOWIEM..ZGRABNY.TYŁECZEK...ZGRABNY..TYŁECZEK..
I..JESZCZE..RAZ..ZGRABNY..TYŁECZEK...HA,HA,HA,HA
..MOŻE..BYĆ..
..ALE..KOBIETA..MA..JESZCZE..INNE..ZALETY..
Janioł do kotła chlup
Zapraszam na ŻAL.PL - wątek się ciekawie zawiązuje i przepychanek nie ma
Chyba A. Hylińska
Uzupełniając... Fajnie się wątek zawiązuje bo fajni ludzie tam są... A info do Nerona w aspekcie niedawnych wydarzeń niechlubnych... Ale tutaj też są fajni... Bo tam i tu są Ci sami
."OCZY"..WYSTARCZY..COBY..SIĘ..W..DŁONI..MIEŚCIŁY..JĘDRNE..
KONIECZNIE..HA,HA,HA,HA..