Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
28.01.2010 14:27 · ID 103626
Miłosc
Jak sadzicie czy mozna sie zakochac w drugiej osobie na postawie nawiazanej znajomosci przez tel komurkowy lub przez portal internetowy??poznajac tą osobe i jej nie widziec...a rodzi sie z tego miłosc.
Co na ten temat myslicie??
Co na ten temat myslicie??
Dyskusja
131
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Nie zakochujemy się w wyglądzie tylko w osobie i poznając się z biegiem czasu można się w kimś zakochać nie widząc tej drugiej osoby...
Dodam jeszcze że jeśli obie osoby są szczere i nie udają kogoś kim nie są to mogą się w ten sposób poznać lepiej niż w realu gdyż cały czas mija im na rozmowie i wzajemnym poznawaniu się...
no jest dokładnie tak jak mowisz...wyglad tu schodzi na dalszy plan...a własnie takie poznanie siejest wypas..bo nie widzisz 2 osoby i gada sie o wszystkim bez krepowania
No dokładnie a tak to podczas rozmowy to kombinujesz nad wieloma rzeczami.. Czy dobrze wyglądasz, czy możesz to by sobie nic złego o tobie nie pomyślała itd. A na necie to ja tam zawsze na spontan stawiam i najpierw gadam a potem myślę ale takie wypowiedzi są najbardziej szczere jak by nie było
Ostatnio jak tak napisałem to zabrzmiało to inaczej niż powinno ale ja tak mam i nic na to nie poradzę...
bo 2 osoba moze to własnie inaczej zrozumiec i boom
robi sie zgrzyt...sam miałem tak wiele razy i wiem o co chodzi...a spontan jest czasem lepszy niz cos zaplanowanego z gory
Ale ja nie mówię że nie myślę...
Mi chodziło o to że piszę co myślę a dopiero potem o tym co pomyślą sobie inni...
ja tam wale prosto z mostu.....
i nie wyjezdzaj tu z instrukcja
Ja ostatnio musiałem się pół dnia tłumaczyć i wcale nie było śmiesznie...
Przynajmniej nie dla mnie
wszystko przed toba ale musisz miec oczy szeroko otwarte
Widzę że posłuchałaś mojej rady i zmieniłaś nick na imię
no to szukaj a bedzie ci dane
sprawdz sama i wtedy sama ocen
no i pozatym tak trzeba
Ale teraz jest o.k.
ale prubowac przeciez trzeba no nie...
chyba ze sie podda