Wrzutka użytkownika
Pesos
10.05.2013 21:09 · ID 964861
Jestem piękny i uroczy popatrz w moje oczy
we wszystkich kulturach pewność siebie jest postrzegana jako atrakcyjną ale jest masa ludzi która jej porostu nie mam a stara się ja w sobie odbudować często nieskutecznie ..
pomóż i podziel się swoimi poglądami na ten temat
pomóż i podziel się swoimi poglądami na ten temat
Dyskusja
27
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
ktos moze byc odemnie madzejszy ladniejszy byc dusza towazystwa pieknie mowic ale ten ktos nigdy nie bedzie mna
lecz znow ci atrakcyjni wcale nie musza sie podobac innym atrakcyjnym... i tu pojawia sie wtedy kwestia gustu i upodoban
fakt wyglad czesto ludzi robi pustych i bez wartości ale nie zawsze
bo z zasady tak ogolnie sie mysli o ludziach
i jedynym lekiem na to jest poprostu uwolnic sie od wpływu albo zaakceptować to co jest
w sumie
sie napolemizowali chlopaki, jak to i z gustami tak i z wlasnymi opiniami jest... kazdy ma inne zdanie na jakis temat...
ludzie sa naprawde przerozni.. bardzo niesmialym jest byc niedobrze i za bardzo ekstrawaganckim tez nie... ale czasem nie da sie zmienic ani jednego, ani drugiego - tzn. tak wyposrodkowac... no a wtedy wszyscy moze byli by tacy sami i bylo by nudno
ja pisze ogolnie o ludziach, skrytych, niesmialych, przebojowych jak i o tych pieknych duchowo i atrakcyjnych fizycznie... ogolnie o ludziach stad wole sie nie wypowiadac
masz rację we wszystkim co teraz powiedzales