Przejdź do treści

GEPARD

1. Beata 22.03.2012 17:23:46

Gepard prosze w imieniu wszystkich kobiet z tego portalu WYKASUJ WRESZCIE TEN SWOI PROFIL ALBO CHOCIAZ ZDJECIA bo nie chcemy ciebie juz widziec twojej geby jak by na niej ruski czolg sie rozp... samochodami chcesz zaimponowac bo niczym wiecej nie mozesz buraku co ty myslisz ze jestem blachara i na takie cos polece wal sie palancie!!! nie dosc ze nie masz wygladu to jeszcze twoj sposob wyrazania plynie smierdzacym rynsztokiem SPLYWAJ do tej swojej żałosnej smierdzacej anglii obrzygany alkoholem sledziu i nie wracaj tutaj ludzka padlino..sorka wszystkich nie zainteresowanych tych tematem ale ten burak lasuje mozg az sie niedobrze robi

2. gepard 14.05.2012 07:59:44

a widzicie jakie leniwe jestescie     ..dobra ..trza du.psko ruszyc..kurde z pogoda 4 tygodnie deszcz

3. gepard 14.05.2012 17:39:39

na szczescie ja mam normalnie nie normalne towarzystwo..:     temu .z gory dziekowac.. za te poniedzialki .gdzie se myslisz i po co ci to bylo..ale to piekne poniedzialek mija i aby do piatku..a tak to nudy..byc normalnym .w powszednie dnie..i co tu robic..juz mi sie nawet komp znudzil siedze tu bo     a ch,uj go wie

4. Kill Bill 14.05.2012 18:37:10

co za pokrętnie prosta wypowiedź    

5. gepard 14.05.2012 18:58:00

jak bede teraz w polsce jade na jego msze ..spoko ksiezulko ..