Duży brzuch bywa wielkim kompleksem mężczyzny. Często o wiele większym niż ten jego brzuch. Bywa różnie, na przykład brzuch można sobie wyhodować nie będąc otyłym, wystarczy wpijać dziennie odpowiednią ilość piwa, trawiąc przy tym w wygodnym fotelu mecze w telewizorze. Zdarzają się faceci w średnim wieku, którzy piwa nie uwielbiają, ale za to zakochani są w swojej wygodnej furze i wybiorą się nią nawet te 150 metrów za róg po papierosy. A sadło się wtedy odkłada? Inaczej jest z brzuchaczami, którzy cierpią na otyłość i nie zawsze się sprawdzają stosowane sposoby walki z nią. Czyli z otyłością.
Czy kobiety lubią brzuchaczy? Zrobiłem małą sondę (nie gastryczną) i okazało się, że lubią. I to nawet bardziej niż smukłych kolesi. No bo brzuchacze mają z reguły większe poczucie humoru, jakoś budzą większe zaufanie u kobiet, do tego rzadziej wśród nich zdarzają się cholerycy. Usłyszałem też takie zdanie, że mężczyzna ?tłustawy? jest pociągający, bo ?taki duży i miękki, taki miś??. Jest to dobra wiadomość dla facetów z brzuchem, ponieważ dowodzi bardzo zróżnicowanym gustom kobiet. Są babki, które z przyjemnością pójdą z takimi do łóżka. I to może wynikać z ich estetycznego punktu widzenia i upodobania ? po prostu takich wolą.
Jest mnóstwo przykładów z życia celebrytów ? szczęśliwych, prawdziwie kochających się; on brzuchaty i niepiękny, ona dużo młodsza i piękna. Słyszałem od jednej z takich kobiet bardzo szczere wyznanie ? ?Wiesz, on mie najpierw uwiódł swoją inteligencją i dowcipem, a potem się w nim zakochałam i ten brzuch mi w ogóle nie przeszkadza. Zresztą pasuje mu, a poza tym brzuch może dowodzić zamożności?.
No, w przypadku partnera tej babki, jej partner zamożny jest na pewno, bo to wzięty aktor. No i pozycję ma. Ale że różnie bywa, dowodzi film ?Brzuch architekta? w reżyserii Petera Greenaway?a. Tam bogaty architekt jest bardzo zazdrosny o swoją piękną, o 26 lat młodszą żonę. Jest to tragiczne w skutkach, gdyż rośnie mu brzuch i okazuje się, że ma chorobę nowotworową. Wniosek z tego wypływa taki ? faceci, nie bądźcie za bardzo zazdrośni, mając brzuchy nie pękajcie i trzymajcie wysoki poziom poczucia humoru.
Autor: Janek A.
Konto usunięte
04.03.2010 r. 14:00:59
Kobiety lubią wszystko co ma
Administratori
04.03.2010 r. 14:02:33
i przynosi pieniążki
Konto usunięte
04.03.2010 r. 14:03:25
Wtedy to już mówią że kochają
Konto usunięte
04.03.2010 r. 14:21:13
jak sie kocha to brzuch nie jest przeszkoda, chyba ze w łozku wtedy pozy trzeba dobierac jak kobieta ciezarna
Konto usunięte
04.03.2010 r. 14:34:27
brzuszki sa sexi ale plaskie
a u facetow to jest efekt jojo
Konto usunięte
04.03.2010 r. 14:37:40
raczej miesien piwny
Konto usunięte
04.03.2010 r. 14:40:18
cicho bo sie wyda
Konto usunięte
04.03.2010 r. 14:42:10
jak juz wspomniaas o piwie
to ja ide
Konto usunięte
04.03.2010 r. 14:43:17
Konto usunięte
04.03.2010 r. 14:51:51
SYTIV A JA MI SIE JUZ NIENALEZY
Konto usunięte
04.03.2010 r. 14:54:26
kolega widocznie sam lubi pic i wzmacniac miesien
Konto usunięte
04.03.2010 r. 14:55:15
NA TO WYGLADA KOLEGA JEDEN
Konto usunięte
04.03.2010 r. 14:56:39
Konto usunięte
04.03.2010 r. 14:58:50
DOBRA PUJDE PUZNIEJ SAM NA BROWARKA
Konto usunięte
04.03.2010 r. 14:59:59
to jak on wroci to ty idz
Konto usunięte
04.03.2010 r. 15:04:20
I TAK NA ZMIANE A NIELEPIEJ SIE SKRZYKNAC I ISC WSZYSCY RAZEM
Konto usunięte
04.03.2010 r. 15:05:11
wszyscy razem czyli kogo masz tu na mysli ?jak mozna wiedziec
Konto usunięte
04.03.2010 r. 15:08:49
PEWNIE SAMANTO NALEZYSZ DO ABSTYNENTEK ZGADLEM??? NO TRUDNO PUJDE SAM
Konto usunięte
04.03.2010 r. 15:11:06
nie pije i kawy tez nie, ale jak jest okazja to drinka wypije piwa nie lubie
Konto usunięte
04.03.2010 r. 15:14:08
no prosze drineczki ja wsumie tez wole dina bo chociaz po nim brzuch nierosnie ogolnie drin..a kawe pijam
Konto usunięte
04.03.2010 r. 15:16:39
wlasnie tak jak mowisz
Konto usunięte
04.03.2010 r. 15:19:53
Z TYM BRZUCHEM????
Konto usunięte
04.03.2010 r. 15:20:54
tak
Konto usunięte
04.03.2010 r. 15:23:05
TO SIE ROZUMIE PRZEZ ZIME ZRZUCILEM MIESIEN PIWNY I TERAZ SIE JUZ PILNUJE OSOBISCIE MNIE WKURZAL
Konto usunięte
04.03.2010 r. 15:25:00
az taki duzy był??
Konto usunięte
04.03.2010 r. 15:35:20
no byl a teraz wreszcie plaski
Konto usunięte
04.03.2010 r. 15:37:28
to co robiles ze juz go nie masz? nie uwieze ze piwa nie piłes
Duży brzuch bywa wielkim kompleksem mężczyzny. Często o wiele większym niż ten jego brzuch. Bywa różnie, na przykład brzuch można sobie wyhodować nie będąc otyłym, wystarczy wpijać dziennie odpowiednią ilość piwa, trawiąc przy tym w wygodnym fotelu mecze w telewizorze. Zdarzają się faceci w średnim wieku, którzy piwa nie uwielbiają, ale za to zakochani są w swojej wygodnej furze i wybiorą się nią nawet te 150 metrów za róg po papierosy. A sadło się wtedy odkłada? Inaczej jest z brzuchaczami, którzy cierpią na otyłość i nie zawsze się sprawdzają stosowane sposoby walki z nią. Czyli z otyłością.
Czy kobiety lubią brzuchaczy? Zrobiłem małą sondę (nie gastryczną) i okazało się, że lubią. I to nawet bardziej niż smukłych kolesi. No bo brzuchacze mają z reguły większe poczucie humoru, jakoś budzą większe zaufanie u kobiet, do tego rzadziej wśród nich zdarzają się cholerycy. Usłyszałem też takie zdanie, że mężczyzna ?tłustawy? jest pociągający, bo ?taki duży i miękki, taki miś??. Jest to dobra wiadomość dla facetów z brzuchem, ponieważ dowodzi bardzo zróżnicowanym gustom kobiet. Są babki, które z przyjemnością pójdą z takimi do łóżka. I to może wynikać z ich estetycznego punktu widzenia i upodobania ? po prostu takich wolą.
Jest mnóstwo przykładów z życia celebrytów ? szczęśliwych, prawdziwie kochających się; on brzuchaty i niepiękny, ona dużo młodsza i piękna. Słyszałem od jednej z takich kobiet bardzo szczere wyznanie ? ?Wiesz, on mie najpierw uwiódł swoją inteligencją i dowcipem, a potem się w nim zakochałam i ten brzuch mi w ogóle nie przeszkadza. Zresztą pasuje mu, a poza tym brzuch może dowodzić zamożności?.
No, w przypadku partnera tej babki, jej partner zamożny jest na pewno, bo to wzięty aktor. No i pozycję ma. Ale że różnie bywa, dowodzi film ?Brzuch architekta? w reżyserii Petera Greenaway?a. Tam bogaty architekt jest bardzo zazdrosny o swoją piękną, o 26 lat młodszą żonę. Jest to tragiczne w skutkach, gdyż rośnie mu brzuch i okazuje się, że ma chorobę nowotworową. Wniosek z tego wypływa taki ? faceci, nie bądźcie za bardzo zazdrośni, mając brzuchy nie pękajcie i trzymajcie wysoki poziom poczucia humoru.
Autor: Janek A.
Kobiety lubią wszystko co ma
i przynosi pieniążki
Wtedy to już mówią że kochają
jak sie kocha to brzuch nie jest przeszkoda, chyba ze w łozku wtedy pozy trzeba dobierac jak kobieta ciezarna
brzuszki sa sexi ale plaskie
a u facetow to jest efekt jojo
raczej miesien piwny
cicho bo sie wyda
jak juz wspomniaas o piwie
to ja ide
SYTIV A JA MI SIE JUZ NIENALEZY
kolega widocznie sam lubi pic i wzmacniac miesien
NA TO WYGLADA KOLEGA JEDEN
DOBRA PUJDE PUZNIEJ SAM NA BROWARKA
to jak on wroci to ty idz
I TAK NA ZMIANE A NIELEPIEJ SIE SKRZYKNAC I ISC WSZYSCY RAZEM
wszyscy razem czyli kogo masz tu na mysli ?jak mozna wiedziec
PEWNIE SAMANTO NALEZYSZ DO ABSTYNENTEK ZGADLEM??? NO TRUDNO PUJDE SAM
nie pije i kawy tez nie, ale jak jest okazja to drinka wypije piwa nie lubie
no prosze drineczki ja wsumie tez wole dina bo chociaz po nim brzuch nierosnie ogolnie drin..a kawe pijam
wlasnie tak jak mowisz
Z TYM BRZUCHEM????
tak
TO SIE ROZUMIE PRZEZ ZIME ZRZUCILEM MIESIEN PIWNY I TERAZ SIE JUZ PILNUJE OSOBISCIE MNIE WKURZAL
az taki duzy był??
no byl a teraz wreszcie plaski
to co robiles ze juz go nie masz? nie uwieze ze piwa nie piłes
silownia i cala zime piwa nietknolem i uwierz
nie uwieze