Wrzutka użytkownika
wersja beta
09.08.2010 07:20 · ID 352571
Dodam taki powazniejszy temat, Nasz rząd contra powodzie.
dzis czytajac prase na wp.pl przeczytalem że nasz rzad nie bardzo moze teraz pomoc powodzianom bo zaczyna im sie sezon wakacyjny(do 20 wrzesnia).
czy ci politycy polszli tam pracowac za lepsze pieniadze czy cos robic dla kraju ?
gdyby zaczela sie wojna tez bysmy sie poddali bo rzad ma wczasy? synoptycy zapowiadaja ze takich nawalnic nie da sie przewidziec ale wicej nawalnic nie bedzie (pewno dla rzadu by spokojnie w turcji opalali sie) dla mnie troszke to chore - idziesz do rzadu to w/g mnie bylo idziesz po to by robic by w kraju bylo jak najlepiej i dzialac na rzecz kraju z poswieceniem (czas glownie). warto poczytac niektore artykykuły naprawde - okazaje sie ze tych co my wybieralismy offen mowia ze oni juz tylko do pracy chodza - swoje odwalic i do domu.
nie naleze do zadnej partii wiec prosze mi partyjnosci nie zarzucac - motto na dzis - przeniesc krzyż do zakopanego a palac prezydenta na ukraine \"
czy ci politycy polszli tam pracowac za lepsze pieniadze czy cos robic dla kraju ?
gdyby zaczela sie wojna tez bysmy sie poddali bo rzad ma wczasy? synoptycy zapowiadaja ze takich nawalnic nie da sie przewidziec ale wicej nawalnic nie bedzie (pewno dla rzadu by spokojnie w turcji opalali sie) dla mnie troszke to chore - idziesz do rzadu to w/g mnie bylo idziesz po to by robic by w kraju bylo jak najlepiej i dzialac na rzecz kraju z poswieceniem (czas glownie). warto poczytac niektore artykykuły naprawde - okazaje sie ze tych co my wybieralismy offen mowia ze oni juz tylko do pracy chodza - swoje odwalic i do domu.
nie naleze do zadnej partii wiec prosze mi partyjnosci nie zarzucac - motto na dzis - przeniesc krzyż do zakopanego a palac prezydenta na ukraine \"
Dyskusja
16
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
zapomnialem dodac link
poprostu trza takich imijac na listach
mogli by chociaz udawac ze sie przejmuja
znam tamte tereny - wiem jak budownictwo wyglada i nie mozna ich przerobic nie dziw sie ze tak szczelily te budynki
nagle rzad ma urlop - pozatym tam pekla tama ludzie nie nie popisywali ze tama jest bezpieczna
dobrze ze nad jeziorem leśnianskim nie pekla jedna z najwiekszych tam w polsce
co lepsze strona gliwicka nie dopuszczala postow moich o tym ze tworza panike - bo w/g tej gazety bylo setki ulic odcietych - jako kierowca uprzywilejowanego pojazdu musialem miec wytyczne ze sztabu kryzysowego (sam tez widzialem) ale posta sprostujacego jak gdzie dojechac nie szlo dodac bo oni sieja medialna panike :| to pomalu sa jaja
zboze trawa chwasty wszystko w kupie byle by unia dolozyla
ja za euro robilem prawko kat C w ramach przemyslu ciezkiego
3/10 bylo tylko w stanie zmienic prace
7 ludzi do szkolenia na kierowce wzieli ludzi 1 rok przed emeryturą - ten kraj to wałek na wałku
a w niektorych miastach jak ktos ma sklep i mu nie zaleje zaraz dzwiga ceny
TO jest TA Cała solidarnośc \"OTAKE polske my walczyli\" - tak walesa mowil