&feature=related....smacznego, jedz dużo ,ja miałam urlop,
ewan0545
02.12.2011 18:49:57
&feature=related,,,,,,,łapie ,dzwonimy,rozmawiamy,a czy jutro się spotkamy,to się okaże pózniej ,a ty co będziesz robił w wekend,,,,,,,,,,,,w naszj grupie już śą grecja,i czechy.....
ewan0545
02.12.2011 19:20:21
&feature=related,,,,,grupa marzen,jak nie wyjdą,to nadaja sie tylko do piaskownicy................a do Goski kiedy jedziesz.
ewan0545
02.12.2011 19:41:46
&feature=related,,,hej,pisałes ona jedyna,a teraz co ,kuzwa co z wami facetami jest.............
ewan0545
02.12.2011 20:53:39
&feature=related....jak co pisałes nie dawno,że jestes zakochany,a teraz co ,nie udało sie ,czy zadaleko,jeżeli ją kochasz odległośc się nie liczy,chyba że spotkałes inna.......
nie wrzucac mi tu nic bo jaja po wyrywam..i bedzie
&NR=1
&feature=relmfu
&feature=related uwielbiam ten film sceny lotów super,no i ta piosenka.......
,,,,,,,mam ochote sie upić ,ale i tak tego niezrobie.....
&feature=related......lato było gorące,jak zwykle............
&feature=related........jak mam zatrzymac jak wszystko się wymyka,jak..........
&NR=1........wszystko w jednym,,,,,,,,,
&feature=related......lubie te lata,a moze coś innego ,nie powiem tajemnica......
&feature=related....to tez jest fajne,,,,,,,i to tez tajemnica,,,,ha,ha,ha,
&feature=related.....jak powiem to nie będzie już tajemnicze.......
ty tez nie wszystko mówisz.....
......to tez wspomnienia,sa tylko moje,tak czasami jest,,,,,,
&feature=related....troche wpuszcze ci starych ,ale ja je uwielbiam,,,,,,,są zwiazane ze mną.............
&feature=fvwrel.....może sie zakochałam........jeszcze nie wiem
&feature=related,,,laska ale ma super głos,.....dobry rock jak na tamte lata.....................
&feature=fvwrel....nie wiem gepciu,to się dopiero okaże w życiu,miłosc jest trudna ,cholernie trudna ,czy to jest to coś nie wiem......
&NR=1.....ja wiem w kim,tylko nie wiem czy to jest milosc ,to sie dzieje w realu,
&feature=related.....gepciu,to dla ciebie lubisz świeta.....
&feature=related....powoli sie rozwija,nie wiem co z tego będzie,to trzeba delikatnie,poznac się dobrze.
&feature=related....nie dzisiaj,dopiero w sobote,,,ty bys chciał codziennie,to szybko by nam się znudziło....
&feature=related....są jeszcze telefony,maile,ty byś się codziennie spotykał,a w sobote może sie zdarzyć wszystko,fajnie tak czekać......
gepciu wisła prowadzi dwa do zera,oglądasz.
jest mocna oby tak dalej,chyba że woda sodowa walnie im na mózgownice,i po nich
&NR=1&feature=endscreen,,,,,,nie oglądasz losowania,,,,,,,
&feature=related....smacznego, jedz dużo ,ja miałam urlop,
&feature=related,,,,,,,łapie ,dzwonimy,rozmawiamy,a czy jutro się spotkamy,to się okaże pózniej ,a ty co będziesz robił w wekend,,,,,,,,,,,,w naszj grupie już śą grecja,i czechy.....
&feature=related,,,,,grupa marzen,jak nie wyjdą,to nadaja sie tylko do piaskownicy................a do Goski kiedy jedziesz.
&feature=related,,,hej,pisałes ona jedyna,a teraz co ,kuzwa co z wami facetami jest.............
&feature=related....jak co pisałes nie dawno,że jestes zakochany,a teraz co ,nie udało sie ,czy zadaleko,jeżeli ją kochasz odległośc się nie liczy,chyba że spotkałes inna.......