A za co ale juz jak dziekujesz to ja wole buziaczka..Kropeczko fanko z kosmosu .polacy graja ja juz spadam na gore...POLSKA POLSKA POLSKA
Konto usunięte
28.01.2010 20:08:08
...ale , czy to nie od Niego mam się trzymac z daleka ...? Poza tym, Alfy i Omegi mają to do siebie, że okazują się zwykłymi Vectrami .... z wektorkiem myslącym za nich... Nie wierzę w AiO.
Konto usunięte
28.01.2010 20:09:50
... Ty mowisz o falstarcie...???? Ledwo za Tobą nadążam! Czego mam spróbować Fosforyzujący Punkcie?
Konto usunięte
28.01.2010 20:11:32
Bystrością nie grzeszy i jeszcze się cieszy? No ja... przyznaje się. Juz wiem Kropko, mam spróbowac wkleić link. Udało mi się. :buziak: Dziękuję.
Konto usunięte
28.01.2010 20:13:03
... zasad nie znam. Dobrze, będę cicho z tym Człowiekiem.. Przedwczorajszym
Kropka, a Ty skąd jesteś , ze takiej muzyki sluchasz? W Twoim wieku...? Pełna podziwu jestem
Konto usunięte
29.01.2010 00:00:01
aTU jestes Kropeczko przez ciebie przegrali nie dalas im swego zielonego srodka dopigujacego .nie daruje ci tego
Konto usunięte
29.01.2010 00:03:10
Kwapiszony... brzmi fajnie, co? Wiek piekny . Tez chcę
Konto usunięte
29.01.2010 00:04:20
W Dzemie ... tak...coś drzemie...siła ukryta.
Konto usunięte
29.01.2010 00:16:21
Booom jest najlepsze na swiecie i oczywiście strzelalam, chlopakom pod nogi najczęściej, ale kwapiszony.... to coś ekstra. Kwapiszon, to facet , rozumiesz...?
Konto usunięte
29.01.2010 00:19:08
CO TAM SKARBY CO KROPECZKO NA WOJENKE RUSZASZ NUNDUR JUZ MASZ ZIELONY..KAOISZONY DA SIE ZALATWIC ILE OPAKOWAN DLUGO BEDZIESZ WOJOWALA..
nie wrzucac mi tu nic bo jaja po wyrywam..i bedzie
Dzięki za powitanie
Grog przyniosłam, nie whisky, marynarski trunek, dla prawdziwych twardzieli. Podpowiesz, jak wklejać klipy?
A kto to Gosia? Nowa jestem ...
jak zobaczysz taka sliczna tecze ...to jest wlasnie GOSIA ....
Niby Alfa, a do Omegi daleko ... (bez inklinacji motoryzacyjnych).
Kropko... składam hołd Twym zielonym oczom. Trojgu. A co !
...byłaby ale Kropka wcale nie jest zielona
Dzięki Gepard.
Czy ja widze potrójnie?
.... mam nadzieję, ze Wszystkim się spodoba. Myślę, że w temacie. Ze specjalną dedykacją dla Kropki.
.... mam nadzieję, ze Wszystkim się spodoba. Myślę, że w temacie. Ze specjalną dedykacją dla Kropki.
Otwórz film w YouTube
Chyba debiut ... the beauty nie był
A za co ale juz jak dziekujesz to ja wole buziaczka..Kropeczko fanko z kosmosu .polacy graja ja juz spadam na gore...POLSKA
POLSKA
POLSKA
...ale , czy to nie od Niego mam się trzymac z daleka ...? Poza tym, Alfy i Omegi mają to do siebie, że okazują się zwykłymi Vectrami .... z wektorkiem myslącym za nich...
Nie wierzę w AiO.
... Ty mowisz o falstarcie...???? Ledwo za Tobą nadążam!
Czego mam spróbować Fosforyzujący Punkcie?
Bystrością nie grzeszy i jeszcze się cieszy? No ja... przyznaje się. Juz wiem Kropko, mam spróbowac wkleić link. Udało mi się. :buziak: Dziękuję.
... zasad nie znam. Dobrze, będę cicho z tym Człowiekiem.. Przedwczorajszym
... namieszałam...
Otwórz film w YouTube
a znacie to:
Pewnie, ze dobre
Stary, dobry rock .... brzmienie gitary... muzyka prawdziwa
OJ sloneczko nawet mi nie mow
Sloneczko nie mowi... Słoneczko słucha ...
Otwórz film w YouTube
Kropciu.... a lubisz :
Otwórz film w YouTube
Kropka, a Ty skąd jesteś , ze takiej muzyki sluchasz? W Twoim wieku...? Pełna podziwu jestem
aTU jestes Kropeczko przez ciebie przegrali nie dalas im swego zielonego srodka dopigujacego .nie daruje ci tego
Kwapiszony... brzmi fajnie, co? Wiek piekny . Tez chcę
W Dzemie ... tak...coś drzemie...siła ukryta.
Booom jest najlepsze na swiecie i oczywiście strzelalam, chlopakom pod nogi najczęściej, ale kwapiszony.... to coś ekstra. Kwapiszon, to facet , rozumiesz...?
CO TAM SKARBY CO KROPECZKO NA WOJENKE RUSZASZ
NUNDUR JUZ MASZ ZIELONY..KAOISZONY DA SIE ZALATWIC ILE OPAKOWAN DLUGO BEDZIESZ WOJOWALA..
Filozofia Kalego ! Uwielbiam!