gep nie pij wiecej dla ciebo moge byc paskudna i mi to scieka
nie jestes sylwia moim wrogiem, ale swoje zale i poczynania mozecie omawiac prywatnie... nikogo to nie intersuje dlaczego gep wybral gosie i dlaczego nie chce spotkac sie z toba
AylA
20.04.2013 r. 20:33:36
Gep błagam już raz nas admin pomylił omal się nie popłakałam...doświadczenie bezcenne nie przypominaj mi
gosikw74
20.04.2013 r. 20:36:13
jest to niezmiernie przykre sylwia, ze nie pojmujesz moich dobrych intencji
gosikw74
20.04.2013 r. 20:37:11
anka wariatka to lec szorowac i przy okazji migdalki
gosikw74
20.04.2013 r. 20:42:11
a my sie znamy?? ja cie sylwia nie przeganiam... tylko sprawy prywatne mozesz rozwiazywac prywatnie, tutaj ludzie sie wyglupiaja, badz wypowiadaja sie na temat... przeciez rozmawiac prywatnie tez mozna... a nawet tak jest lepiej
gosikw74
20.04.2013 r. 20:47:44
aha, okey
roberto czasem noz by sie przydal, ale nie na kobiety
gosikw74
20.04.2013 r. 20:53:32
Sławek1234567
20.04.2013 r. 21:09:05
hej co tematu szok
...
20.04.2013 r. 22:32:16
poznać się można wszędzie... ważne by nadawać na podobnych falach... reszta i tak się weryfikuje przy poznaniu w realu.. a nikt na pierwszej randce nie musi iść do łóżka...
Sławek1234567
20.04.2013 r. 22:37:41
ej ide spac odezwij sie jutro
Teresa
20.04.2013 r. 23:35:22
Sylwek jesteś jedną z kilku osób z forum z którą chciała bym się spotkać...wiec nie zwalajcie na mnie.
Teresa
20.04.2013 r. 23:43:23
Tibi jesteś w składzie tych kilku osób
Teresa
20.04.2013 r. 23:46:48
nie ważne
Sołtys
21.04.2013 r. 02:17:41
ale to jedno wielkie bagno
Babygirl4u
05.02.2020 r. 18:51:00
Cześć.
miło mi cię poznać. Nazywam się Sherri Gallagher Jestem oficerem wojskowym USA. Chciałbym się z tobą zapoznać. Naprawdę chciałbym wyrazić moje zainteresowanie. Szukam prawdziwych i znaczących intymnych relacji. Cieszę się, jeśli wyślesz mi e-mail na mój prywatny adres e-mail (sgjoforce@gmail.com). Prześlę ci moje zdjęcia i opowiem ci więcej o sobie i mojej przyszłości. plany. Dużo miłości, jak mam nadzieję wkrótce usłyszeć od ciebie.
gep nie pij wiecej dla ciebo moge byc paskudna i mi to scieka
nie jestes sylwia moim wrogiem, ale swoje zale i poczynania mozecie omawiac prywatnie... nikogo to nie intersuje dlaczego gep wybral gosie i dlaczego nie chce spotkac sie z toba
Gep błagam już raz nas admin pomylił omal się nie popłakałam...doświadczenie bezcenne nie przypominaj mi
jest to niezmiernie przykre sylwia, ze nie pojmujesz moich dobrych intencji
anka wariatka to lec szorowac i przy okazji migdalki
a my sie znamy?? ja cie sylwia nie przeganiam... tylko sprawy prywatne mozesz rozwiazywac prywatnie, tutaj ludzie sie wyglupiaja, badz wypowiadaja sie na temat... przeciez rozmawiac prywatnie tez mozna... a nawet tak jest lepiej
aha, okey
roberto czasem noz by sie przydal, ale nie na kobiety
hej co tematu szok
poznać się można wszędzie... ważne by nadawać na podobnych falach... reszta i tak się weryfikuje przy poznaniu w realu.. a nikt na pierwszej randce nie musi iść do łóżka...
ej ide spac odezwij sie jutro
Sylwek jesteś jedną z kilku osób z forum z którą chciała bym się spotkać...wiec nie zwalajcie na mnie.
Tibi jesteś w składzie tych kilku osób
nie ważne
ale to jedno wielkie bagno
Cześć.
miło mi cię poznać. Nazywam się Sherri Gallagher Jestem oficerem wojskowym USA. Chciałbym się z tobą zapoznać. Naprawdę chciałbym wyrazić moje zainteresowanie. Szukam prawdziwych i znaczących intymnych relacji. Cieszę się, jeśli wyślesz mi e-mail na mój prywatny adres e-mail (sgjoforce@gmail.com). Prześlę ci moje zdjęcia i opowiem ci więcej o sobie i mojej przyszłości. plany. Dużo miłości, jak mam nadzieję wkrótce usłyszeć od ciebie.
Sherri Gallagher