Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
24.03.2013 17:32 · ID 943905
Słuchajcie
dzis weszlam na skypa i dostalam wiadomosc z fotka myslalam ze ta osoba mi wyslala a ona ze nie ze to wirus taki jest ze jak sie otworzy ta fotke to wysyla do waszych znajomych ze skypa wiec uwzajcie co otwieracie bo to wirus jest mylny
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Komentarze