Wiecie ja mam trudności z odpowiedzią, chodź sam zadałem takie pytanie na forum.Całe moje życie to szaleństwo.Nie chce myśleć na starość co mogłem zrobić gdy byłem młody,dlatego nie próżnuje-raz się żyje-proszę Was o posty
Konto usunięte
17.06.2009 23:35:35
z kolezanka planujemy w najblizszym czasie zróbic się na bóstwo, kupic kwiatki a potem isc na wesele zupełnie obcych ludzi. Świetnie działa ponoc kiedy jest sie rozpoznawalnym jako córka kuzynki ciotki i takie tam... Nikt przecież na weselu nie przyzna się że nie zna połowy ludzi Moze uda nam sie zaszalec... ))
Jak szaleć to szaleć ))
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Wiecie ja mam trudności z odpowiedzią, chodź sam zadałem takie pytanie na forum.Całe moje życie to szaleństwo.Nie chce myśleć na starość co mogłem zrobić gdy byłem młody,dlatego nie próżnuje-raz się żyje-proszę Was o posty
z kolezanka planujemy w najblizszym czasie zróbic się na bóstwo, kupic kwiatki a potem isc na wesele zupełnie obcych ludzi. Świetnie działa ponoc kiedy jest sie rozpoznawalnym jako córka kuzynki ciotki i takie tam... Nikt przecież na weselu nie przyzna się że nie zna połowy ludzi
Moze uda nam sie zaszalec...
))
))
Jak szaleć to szaleć