Jedni kochają za coś, inni piszą, że nie kocha się za coś... bo przecież nie istnieje żaden powód do miłości, bo kocha się pomimo wszystko ! A jak jest u Was ? Mnie się jednak wydaje, że kocha się przede wszystkim za coś, choć niekiedy ciężko opisać to słowami. Pomimo wszystko można kochać swoje dzieci, ale nie faceta? Zapraszam do dyskusji
hejka o tym samym pomyślałam zdarza się że nasz piesek zawiedzie ale raczej zdarza się to w przypadku niektórych ras
Chyba najwierniejsze są kundle
a żebyś wiedział że tak jest a gdzie te wszystkie ludzie są?
wszystkie zwierzatka sa kochane..
Ludzie się opierdzielają, zamiast jak każdy porządny człowiek siedzieć na MK.
heheh, ja dopije kawe i tez stad spadam
Wszyscy uciekają
a ja mam dzisiaj wolne,wszystko zrobiłam i chętnie bym tutaj coś zbroiła
Ty to tylko byś broiła
tak jakoś mnie naszło na seks i brojenie z przyczyn ode mnie niezależnych musiałam wybrać brojenie
Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
no normalnie strzał w 10 ale z kim tu broić jak nikogo nie ma może jednak skoczę po sąsiada
Sąsiad pewnie chętny
no pewnie że tak ale ma zazdrosą i duuużą żonę nie zaryzykuje
Poszukaj innego sąsiada.
też mi doradziłeś ciemno jest i nie bede nigdzie chodzić
To zadzwoń do sąsiada
Myślę, że oba czynniki za to odpowiadają. Jeśli jednego z nich brak, to chyba coś nie jest tak...
Jedni kochają za coś, inni piszą, że nie kocha się za coś... bo przecież nie istnieje żaden powód do miłości, bo kocha się pomimo wszystko !
A jak jest u Was ? Mnie się jednak wydaje, że kocha się przede wszystkim za coś, choć niekiedy ciężko opisać to słowami.
Pomimo wszystko można kochać swoje dzieci, ale nie faceta?
Zapraszam do dyskusji
hejka o tym samym pomyślałam zdarza się że nasz piesek zawiedzie ale raczej zdarza się to w przypadku niektórych ras
Chyba najwierniejsze są kundle
a żebyś wiedział że tak jest a gdzie te wszystkie ludzie są?
wszystkie zwierzatka sa kochane..
Ludzie się opierdzielają, zamiast jak każdy porządny człowiek siedzieć na MK.
heheh, ja dopije kawe i tez stad spadam
Wszyscy uciekają
a ja mam dzisiaj wolne,wszystko zrobiłam i chętnie bym tutaj coś zbroiła
Ty to tylko byś broiła
tak jakoś mnie naszło na seks i brojenie z przyczyn ode mnie niezależnych musiałam wybrać brojenie
Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
no normalnie strzał w 10 ale z kim tu broić jak nikogo nie ma może jednak skoczę po sąsiada
Sąsiad pewnie chętny
no pewnie że tak ale ma zazdrosą i duuużą żonę nie zaryzykuje
Poszukaj innego sąsiada.
też mi doradziłeś ciemno jest i nie bede nigdzie chodzić
To zadzwoń do sąsiada
Myślę, że oba czynniki za to odpowiadają. Jeśli jednego z nich brak, to chyba coś nie jest tak...