Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
19.01.2013 09:17 · ID 909928
Miłosc potrafi byc slepa
mojq siasiadka zaczeła krecic z typem po kryminale i wzioł ja naciagnoł na kase i zrobił jej dziecko i ja zostawił . Ujwa co raz wiecej jest takich przypadkow co sie dzieje na tym swiecie .... Wszytko kreci sie wokoł kasy ..... A gdzie tu uczucia? A gdzie tu szczerosc? I uczciwosc
Dyskusja
38
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
ale i głucha
jesteśmy dobrymi znajomymi
i do Roberta... nie zgadzam sie z tym, ze wszystkie kobiety leca na struszkow z kasa... sa takie, co sponsoringu szukaja i pojda z kazdym za kase, ale dlatego, ze takie napotkales na swojej drodze, nie powinienes z gory osadzac, ze wszystkie sa takie... dla mnie wyglad jest wazny, a nie kasa, charakter tez naturalnie, ale jak to sie mowi, z ladnej miski sie nie najesz
po co owijac w bawelne... a tak poza tym, ja klamstwa nie znosze... i uwazam, ze bardziej faceci klamia anizeli kobiety...
ja patrze ze swojego punktu widzenia, bo ja po prostu nie klamie
no ze, takie znasz....
a te co szukaja sponsoringu to raczej malolaty... nie wiem ile ty masz latek i w jakim wieku szukasz kobiety... zaraz na twoj profil zajrze
mezczyzni narzekaja na kobiety, ze tylko na kase leca...
a kobiety na mezczyzn, ja moge swoja uwaga sie podzielic, ze faceci to tylko sexu szukaja... oczywiscie nie wszyscy, ale wiekszosc...
i jak to gamoniom przekazac?? ty tez pewnie sie nie kapniesz moze jak sie przespisz to do ciebie dotrze
ale wiekszosc szuka tylko sexu...
hmmm ja nie chce gorzej
wiec dlaczego ty geepard w necie siedzisz??
co u ciebie?