Wrzutka użytkownika
Anka
03.11.2009 10:44 · ID 8439
Czy wszyscy faceci są tu wyłacznie dla sexu?
Wiekszość facetów chce sie umówić tylko i wyłacznie na sex,kurcze po coś wymyslono agencje towarzyskie w końcu
Dyskusja
79
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Wiecej optymizmu zycze, bo z takim nastawieniem bedzie Ci ciezko kogos poznac.
Mam nadzieje że napiszę do mnie jakaś kobieta/dziewczyna której nie będzie chodziło właśnie tylko i wyłącznie o seks bo nie szanuje takich.
a powazniej ile profili jest damskich - szukam sponsora ? moge rowniez postawic teze czy sa tutaj kobiety nie dla kasy po cos wymyslono przeciez rownouprawnienie zawodowe kobieta przeciez nie musi szukac sponsora zeby zarobic
a co do meskiego libido no cuz moze po prostu wpisujcie w profilach ze szukacie tylko przyjaznie (moze ograniczy kapke niechciane [wulgarne?] wiadomosci) mnie bawi ze kobiety rozpisuja sie jak ich burzy to ze faceci seksu szukaja ze tacy monotematyczni ze mysla o jednym etc. proponujesz zeby zakazac im szukania? dlaczego? nawet jesli blednie zakladaja ze znajda sex na tym portalu to jest ich prawo zeby probowac
nie zrozum mnie zle ja ci nie zakazuje w zadnym razie tego zeby sobie pomarudzic bo od tego jest forum bo faceci robia dokladnie to samo (patrz poczatek posta) a obie plcie sie i tak ludza ze kogos tu naprawde znajda
PS Anja : sensowny to bardzo subiektywne stwierdzenie moze bys sprecyzowala ? i tak wyjdzie z niej ze ksiecia z bajki oczekujesz ale co tam
Romantycy juz dawno nie są sami
raczej szukam czegos ważniejszego nisz sex kasa itp(uczucia)bliskiej osoby itp
wszyscy tak samo myślą
ale każdy marzy inaczej