a może to tylko bitwa producentów tych specyfików o .zawartośc naszych portfeli ...rekalmy sa bardzo sugestywne a naiwnośc ludzi zatrważajaca
Nie wiem dlaczego przebywając w Niemczech nie ugryzie nas żaden komar, a w Polsce???? lato to koszmar z tym robactwem
a widzisz inkasz kultura ..cudzoobcych ..nie kanszają a nasze ..biorą jak leci .. ostre skubańce
A wiesz czym się różni komar polski od niemieckiego??
Flota Powietrzna Luftwade a nasze co ..na drzwiach stodoły
Cudownie wybrnęłaś Słyszałam to w radio a odp. brzmi bzzzzzyyyykaniem
ja mimo wszystko stawiam na nasze .. komary ....są bardziej szarmanckie ..
Nasze polskie, niech bzykają nad jeziorami, w lasach i nie tylko
lato tuż tuż co to sie będzie działo .. siwy dym ilez to serc złamanych , cnót straconych i ..nowych obywateli ..
Nowi obywatele bardzo pożądani w Polsce, cnoty kiedyś muszą być stracone a serca cóż co nas nie zabije to wzmocni
tak mi się nasuneło .. dziwnym jest iż miłość nieodwzajemnniona może istnieć i trwać przyjaźń ..nigdy ..
kąsają komarzyce - może po prostu w PL samiczki są bardziej wyposzczone
Ale bzykają i komary i komarzyce?
się
Bzyknąć się też można np. na motorze.
@aset -- Ale bzykają i komary i komarzyce? -- odbiegasz od sedna, bzykają owady ale kąsają komarzyce :p znaczy najbardziej irytują samiczki, ze swym macierzyńskim instynktem
@marcin No cóż na to ratunku nie ma , tak stworzyła natura i czy facetom się to podoba czy nie tak jest. Zawsze taką kąsającą komarzycę można uśmiercić jest na to wiele sposobów
Facet jest jak kosiarka: jak go osobiście nie popchniesz, to nic z jego funkcji
...tata...rata...ewaluowaliśmy...jesteśmy samobieżni...
Nadzieja mimo wszystko
A przyznanie do tego może być frustrujące
...niewiedza jest młodszą siostrą naiwności...
To pytanie Lepiej żyć w niewiedzy czy być naiwnym
...to zależy...lepiej wiedzieć...i być pewnym swojej wiedzy...
To kolejne pytanie Czy wiedza to postrzeganie świata jakim widzą go inni, a niewiedza to postrzeganie go takim jakim jest
... ...wiedza to naginanie świata do własnej rzeczywistości...
Kluczem do zrozumienia jest wiedza ale to można zostać myślicielem tylko i tak pozostać w niewiedzy szkoda życia na ciągłe dumanie
wiem że nie nic wiem .. o tym nalezy pamietać w przeciwnym, wypadku pycha pochłonie nas bez reszty i utkniemy w martwym punkcie ..
Dewiza na dziś, umiar na co dzień i od święta w nocy A dzisiaj dzień całuśny, więc umiaru w proszę stosować w stosunkach damsko-męskich
co by się tylko mój sąsiad o tym "dniu" nie dowiedział...ślinotok na rączkach
a może to tylko bitwa producentów tych specyfików o .zawartośc naszych portfeli ...rekalmy sa bardzo sugestywne a naiwnośc ludzi zatrważajaca
Nie wiem dlaczego przebywając w Niemczech nie ugryzie nas żaden komar, a w Polsce???? lato to koszmar z tym robactwem
a widzisz inkasz kultura ..cudzoobcych ..nie kanszają a nasze ..biorą jak leci .. ostre skubańce
A wiesz czym się różni komar polski od niemieckiego??
Flota Powietrzna Luftwade a nasze co ..na drzwiach stodoły
Cudownie wybrnęłaś
Słyszałam to w radio a odp. brzmi bzzzzzyyyykaniem
ja mimo wszystko stawiam na nasze .. komary ....są bardziej szarmanckie ..
Nasze polskie, niech bzykają nad jeziorami, w lasach i nie tylko
lato tuż tuż co to sie będzie działo .. siwy dym ilez to serc złamanych , cnót straconych i ..nowych obywateli ..
Nowi obywatele bardzo pożądani w Polsce, cnoty kiedyś muszą być stracone a serca cóż co nas nie zabije to wzmocni
tak mi się nasuneło .. dziwnym jest iż miłość nieodwzajemnniona może istnieć i trwać przyjaźń ..nigdy ..
kąsają komarzyce - może po prostu w PL samiczki są bardziej wyposzczone
się
Bzyknąć się też można np. na motorze.
@aset
--
--
odbiegasz od sedna, bzykają owady ale kąsają komarzyce :p
znaczy najbardziej irytują samiczki,
ze swym macierzyńskim instynktem
@marcin
No cóż na to ratunku nie ma , tak stworzyła natura i czy facetom się to podoba czy nie tak jest.
Zawsze taką kąsającą komarzycę można uśmiercić jest na to wiele sposobów
Facet jest jak kosiarka: jak go osobiście nie popchniesz, to nic z jego funkcji
...tata...rata...ewaluowaliśmy...jesteśmy samobieżni...
Nadzieja mimo wszystko
A przyznanie do tego może być frustrujące
...niewiedza jest młodszą siostrą naiwności...
To pytanie Lepiej żyć w niewiedzy czy być naiwnym
...to zależy...lepiej wiedzieć...i być pewnym swojej wiedzy...
To kolejne pytanie Czy wiedza to postrzeganie świata jakim widzą go inni, a niewiedza to postrzeganie go takim jakim jest
... ...wiedza to naginanie świata do własnej rzeczywistości...
Kluczem do zrozumienia jest wiedza ale to można zostać myślicielem tylko i tak pozostać w niewiedzy szkoda życia na ciągłe dumanie
wiem że nie nic wiem .. o tym nalezy pamietać w przeciwnym, wypadku pycha pochłonie nas bez reszty i utkniemy w martwym punkcie ..
Dewiza na dziś, umiar na co dzień i od święta w nocy
A dzisiaj dzień całuśny, więc umiaru w proszę stosować w stosunkach damsko-męskich
co by się tylko mój sąsiad o tym "dniu" nie dowiedział...ślinotok na rączkach