Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
07.06.2012 14:10 · ID 795082
Czy faceci chcą się wiązać na stałe?
Czy według was istnieją jeszcze jacyś normalni faceci czy tylko same zboki szukające przelotnych znajomości bez zobowiązań? Czy wszyscy faceci mają jakąś wade genetyczną? istnieją jeszcze jacyś normalni? Jeśli tak to gdzie ich szukać?
- ← Pierwsza
- 1
- 2
Dyskusja
55
Komentarze
- ← Pierwsza
- 1
- 2
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
dobrzy sa
tak mnie najszło
">
- Halo, halo! Jest tu kto? - woła. Cisza - poniosło się tylko echo.
- HALO! JEST TU KTO?! - woła głośniej.
Nagle z oddali słychać czyjeś kroki. Po chwili zjawia się druga szara komórka i pyta:
- Co ty tu biedna, sama robisz? Wszyscy bawimy się na dole!
- Kur.wa, dopiero co usiadłem!
- A co do tej pory robiłeś?
- Leżałem.
nawet nie wiesz, jak mam tego serdecznie dosyć
Malwino, Twój kawałek świetnym jest!
Z drzewiejszych zapisków mam takie:
Dlaczego kobiety bardziej fascynują mężczyzn niż mężczyźni kobiety? Virginia Woolf
Dlaczego mężczyźni zaczynają dzień od założenia sobie na szyję pętli zwanej krawatem? Linda Ellerbee
Gdyby nie to, że czasami trzeba przesunąć pianino, świat obyłby się bez mężczyzn. Rebecca West
Cokolwiek robią kobiety, muszą to robić dwukrotnie lepiej od mążczyzn. Na szczęście nie jest to takie tudne. Charlotte Whitton
1. to się nazywa cytowanie a nie papugowanie.
2. wnioskując z formy Twoich wypowiedzi, masz na myśli tylko jeden otworek, który sam posiadasz. Kwestia ekwilibrystyki i odpowiedniego rozmiaru a będziesz miał swój własny wibrator w zasięgu ręki. A propos tegoż sprzętu, czytając Ciebie, zaczynam wątpić, czy istotnie został wymyślony dla kobiet.