Wrzutka użytkownika
piotrek
11.12.2011 12:59 · ID 671906
Samo życie
Po 14 latach małżeństwa zostawiła nasze 2 córki i mnie,razem prowadziliśmy naszą firme,teraz prowadze tylko ja ogarnąłem firmę ,pogodziłem obowiązki z wychowaniem córek,szkoły,prace domowe,również kulinarne ,ale nadal brakuje mi partnerki ,która ze mną dzieliła by trudy życia ,nie tylko,chyba nie chce za dużo od życia ?
Dyskusja
176
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
pisze wiadomosci ale cos chyba mi nie trafiaja tam gdzie chce albo wina mk albo tego ze pisze z komorki
odmosnie tego ze nie nawidzisz przemocy
nie to mialem na mysli
chodzilo mi o to ze kobieta potrzebuje kogos wladczego kto ja poprawadzi ( silnego madrego zaradnego) zwroc uwage ze kobieta z mezczyzna idealnie sie uzupelniaja, potrzeby kobiet dokladnie pasuja do mazen meskich ( np w lozku ) i na odwrot jest tak samo
Dawno cię nie widziałem Aniu (właściwie nie czytałem)
pisze wiadomosci ale cos chyba mi nie trafiaja tam gdzie chce albo wina mk albo tego ze pisze z komorki
odmosnie tego ze nie nawidzisz przemocy
nie to mialem na mysli
chodzilo mi o to ze kobieta potrzebuje kogos wladczego kto ja poprawadzi ( silnego madrego zaradnego) zwroc uwage ze kobieta z mezczyzna idealnie sie uzupelniaja, potrzeby kobiet dokladnie pasuja do mazen meskich ( np w lozku ) i na odwrot jest tak samo
mam teraz jeszcze dwie mysli ktorymi chce sie podzielic
1 jak kobieta w zwiazku staje sie mezczyzna a facet baba to swiat staje na glowie, niby wszystko ok ale to jest niszczace
2 trzeba sobie bardzo bardzo wprost bez podtekstow bez znakow zapytania dawac sygnaly czego sie chce tak by wszystko bylo jasne (przyklad: nie posprzatam kuchni albo szafy tak jak to sobie pragnie kobieta, ) rozumiecie?
mowilas piotrkowi ze wiesz czego jego kobiecie zabraklo tylko nie powiedzialas co to bylo
oswiec mnie
mowilas piotrkowi ze wiesz czego jego kobiecie zabraklo tylko nie powiedzialas co to bylo
oswiec mnie
moze kobiety sie wypowiedza
tez szukam i chce dobrze trafic
moze kobiety sie wypowiedza
tez szukam i chce dobrze trafic
u mnie jak jest dobrze to nie szukam dziury w calym, uwage skopiam na budowaniu albo na tym co trzeba naprawic
mino tego spotkalo mnie cos takiego jak piotrka a w moich oczach wyglado wszystko dobrze to przyszlo nagle osoba zdrowa po 13 latach zostawila syna i mnie
nie mowie tego by sie uzalac tylko szukam odpowiedzi gdzie tkwio zaniedbanie ( mezczyzna moze budowac i zniszczyc)
odpowiedz ze nie trafilem na wlasciwa kobiete jakos mnie nie zadawala
hehe