Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
26.12.2009 17:53 · ID 61433
Facet do wynajecia...
Co sądzicie o facetach do wynajecia...... ??
niedawno sie dowiedziałam ze mój dobry kolega tak własnie zarabia na życie.....hmm panie wynajmuja go by dotrzymywał im towarzystwa na róznych imprach
popłatna praca
niedawno sie dowiedziałam ze mój dobry kolega tak własnie zarabia na życie.....hmm panie wynajmuja go by dotrzymywał im towarzystwa na róznych imprach
Dyskusja
595
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
ale tylko wtedy gdy chce sie bzykac za kase ...bo jak nie to i fujara mu nie potrzebna tylko dobra prezencja i gadane na poczekaniu
neronek z tym to sie o czesci nie zgodze...choc jest w tym ziarnko prawdy....
Co byś pomyślała o dziewczynie która szuka sponsora??
Pierwsze co przychodzi do głowy to że daje **cenzura** za kasę a to wcale nie musi być prawda bo również zdarzają się takie co tylko na imprezkę z tobą pójdą albo na kawę czy coś w tym stylu i nic więcej...
ten sex cos ci sie w łeb wbił...a ja o czym innym
jak widzisz pijanego facia to cie w ogóle to nie rusza ...ale jak pijana babe mijasz to **cenzura** cie strzela....znaczy sie w moim przypadku tak jest
najczęściej właśnie płacą za to kobiety bardzo atrakcyjne które odniosły jakiś sukces mają sporo kasy i które nie chcą się angażować w jakiś stały związek albo nie mają czasu bo pracują po 12 albo nawet 15 h dlatego szukają stałego partnera który przyjdzie i zrobi co trzeba za odpowiednią opłatą...
jestesmy różni i nasze poglady na ten temat tez sie róznia ....
w tych czsach w sumie kaska sie liczy ..i to jest smutna prawda