Wrzutka użytkownika
Bartosz
24.07.2011 18:33 · ID 594724
Najwieksza \"Tajemnica, 36\" na MK Skype: m06166 .....
Pisze na wiadomosciach jako kobieta, ale na Skype nie pamieta swego pseudonimu, czyz to nie jest ciekawe ???
Dyskusja
90
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Proponuje ci polozyc kres temu raz i na zawsze i wzywam cie na POJEDYNEK INTERNETOWY !!!!!!
Wiem ze czytasz wszystko tu z uwaga tak ze bedziesz mial szanse obronic swoja pozycje;
SPOTKANIE DZISIAJ TU O 12:00
Mozesz zmienic termin ale pokazac sie TU O 12:00 musisz, jesli nie to znaczy ze sie uwazasz za przegranego I SPRAWE UWAZAM ZA ZAMKNIETA.
A pozatem ze mna nie powinienes zaczynac rozmowy nazywajac mnie oszustem, raz przez grzecznosc drugie ze mnie nie znasz a trzecie nie bede tu wymienial ze wzgledu na czytajace damy, np. TAJEMNICA,ha,ha,ha,ha,ha
A pozatem ze mna nie powinienes zaczynac rozmowy nazywajac mnie oszustem, raz przez grzecznosc drugie ze mnie nie znasz a trzecie nie bede tu wymienial ze wzgledu na czytajace damy, np. TAJEMNICA,ha,ha,ha,ha,ha
Sprawdzalem Twoj kilkudniowy profil, jest bardzo obojetny plciowo, czyzby zbieg OKOLICZNOSCI, ha,ha,ha,ha
Antek polej to sie napijemy,
Sylwia, uwazaj na Antka przy tym piciu aby sie na Robusia przypadkiem z nadniaru nie rzucil ,ha,ha,ha,ha
Wpadnij na skrzynke to ci wyjasnie najlepiej jak bede umial
tak wogole to czlowiek nigdy nie jest sam.
gdyz zawsze jest ktos obok tylko trzeba umiec to dostrzec
lato przecież, spocisz sie