Wrzutka użytkownika
weronika
21.06.2011 23:08 · ID 580973
Samotna mama a milosc ?
jak to jest drodzy Panowie z zakochaniem sie w rozwiedzionej kobiecie,ktora ma dzieci.... ?
czy rzeczywiscie mozna w owakiej sie zakochac,czy tez moze jak sie o tym dowiadujecie dostajecie traumy,sen sie konczy i zwiewacie... no szczerze tylko,macie pole do popisu
pozdrawiam
czy rzeczywiscie mozna w owakiej sie zakochac,czy tez moze jak sie o tym dowiadujecie dostajecie traumy,sen sie konczy i zwiewacie... no szczerze tylko,macie pole do popisu
pozdrawiam
Dyskusja
64
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
ja pochodze z przecietnej polskiej rodziny....
nie mam do nikogo pretensji,mialam ponoc zewnetrznie idealne malzenstwo,stabilne finansowo,ale to nie wszystko,
obecnie mialam powazny wypadek samochodowy stracilam z dnia na dzien przez to prace,szlak trafil... marzenia i wszystko... ale nie poddalam sie,wyjechalam z kraju bede tu zaczynac ZNOW wszystko od nowa--- nie mysle o tym co stracilam,a zapewniam,ze sporo,tylko poszukalam nowej szansy i rozwiazania by zaden facet mi nigdy nie zazucil,ze jest ojcem dla dzieci i je utrzymuje,on bedzie dla mnie a jak ja bede szczesliwa reszta sie sama ulozy ,,,, a nie ale to,ale tamto .... ble
ika pozdrawiam i pamietaj my wychowujemy dzieci ktore kiedys sie nam odwdziecza a takie D-i jak wyzej nie maja tego zaszczytu
samotna matka to kobieta,ktora sama z roznych przyczyn,wychowuje dziecko...
natomiast zagadnienie- samotna mama a milosc? -mamy tu na mysli czy rzeczywiscie istnieje zakochanie sie w takiej kobiecie? jak i rowniesz czy takie kobiety daja sobie szanse na milosc? (dla osob ktore myla pojecia)
Dodam jeszcze że takie kobiety bardziej zasługują na to by były kochane bo przeżyły już swoje i należy się im coś od życia...
nie jest to temat o wiecznosci... cos nie tak,nie zapraszalam tu... potrafie ignorowac
a tak wlasciwie,to nie napisalam,ze jestem sama
Choć mi się wydaje że mówiąc że nie jesteś sama chodzi ci o córkę
pieknego dnia