Wrzutka użytkownika
Kajetan
03.05.2011 23:15 · ID 552962
Rozsądek czy Uczucia ?
Zwracam się z poważnym pytaniem do was czy ja będąc młodszy od kobiety o 6 lat mógłbym się w niej zakochać ?
Czy uczucie może się rozwinąć przy takiej znajomości i czy związek w którym jest taka różnica wiekowa ma szanse zaistnienia ?
Czy uczucie może się rozwinąć przy takiej znajomości i czy związek w którym jest taka różnica wiekowa ma szanse zaistnienia ?
- ← Pierwsza
- 1
- 2
- 3
- 4
Dyskusja
116
Komentarze
- ← Pierwsza
- 1
- 2
- 3
- 4
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Justyna jeżeli moje uczucie nie zostanie docenione nie załamie się bo juz wiele razy mnie to spotykało i w pewnym sensie jestem przyzwyczajony
Nie mówie o zgozie ale zakończeniu tych żałosnych dyskusji ale jeżeli będziesz to kontynuować to na słowach sie nie skończy.
Gepciu chamuj bajer nie do ciebie to pisałem ale skończ też. Zacznijmy szanować siebie wszyscy nawzajem żeby poprawić sytuacje na Mk. Jeżeli to jakoś wpłynie na waszą decyzje żeby się przyłączyc do tej akcji to ja zaczne.
Kobieta przepraszam za wszystkie przykrości jakich doświadczyłaś z mojej strony, gepard jeżeli w jaki ek też przepraszam, Luziza było miedzy nami spięcie ale nie chcem żeby tak dalej było.
Przepraszam was wszystkich całą społeczność Mk za moje niekiedy naprawde bezczelne zachowanie i bardzo was prosze przyłączcie się do mnie i postarajmy się poprawić sytuacje na tym portalu. Jeszcze raz przepraszam