Ja osobiscie uwazam ze nieprawdziawe jest stwierdzenie ze kobiety leca na kase,.Owszem pieniadze pomagaja ale nie sa priorytetem Jestem z kims kto ma pieniadzei to nie małę,a jednak czegos mi brakuje wiec napewno nie jestem tutaj w pogoni za zielonym;-//wiec prosze nie osadzajce wszystkich kobiet jedna niara Pozdrawiam
Konto usunięte
04.03.2009 23:36:09
Zeczywiscie po zamieszczeniu mojego anonsu nawazalem kontakt z wspaniala kobieta ktora podobnie mysli jak ja.Jednak zauwazcie ile jest ogloszen o "sponsoring".Rozumie ze sa wyjatki gdzie sytuacja rodzinna zmusza do tego.Jednak wiekszosc to mlode dziewczyny czy tutaj nie chodzi tylko o "Lepsze Zycie"??
Z drugiej strony winni my jestesmy faceci ze kupujemy takie uslugi.
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Ja osobiscie uwazam ze nieprawdziawe jest stwierdzenie ze kobiety leca na kase,.Owszem pieniadze pomagaja ale nie sa priorytetem
Jestem z kims kto ma pieniadzei to nie małę,a jednak czegos mi brakuje wiec napewno nie jestem tutaj w pogoni za zielonym;-//wiec prosze nie osadzajce wszystkich kobiet jedna niara
Pozdrawiam
Zeczywiscie po zamieszczeniu mojego anonsu nawazalem kontakt z wspaniala kobieta ktora podobnie mysli jak ja.Jednak zauwazcie ile jest ogloszen o "sponsoring".Rozumie ze sa wyjatki gdzie sytuacja rodzinna zmusza do tego.Jednak wiekszosc to mlode dziewczyny czy tutaj nie chodzi tylko o "Lepsze Zycie"??
Z drugiej strony winni my jestesmy faceci ze kupujemy takie uslugi.