Wrzutka użytkownika
MAX29
05.11.2010 09:05 · ID 431950
Dziewczyny;)
Reklamować ciało nieswoimi fotami.A wszczególności biust to banalne.A co z waszymi uczuciami?Pięknem duszy?Czy naprawdę sądzicie ,że facet to tylko namacalnych rzeczy potrzebuje???
Wiadomo ogólnie ,że piękno nas kręci, ale w sednie tkwi jednak uczucie Pozdrawia wszystkich.
Wiadomo ogólnie ,że piękno nas kręci, ale w sednie tkwi jednak uczucie Pozdrawia wszystkich.
Dyskusja
15
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Dlatego mam taki profil jaki mam. A tak naprawdę jestem niewiarygodnie bogaty, szczupły, przystojny, elegancki i wysportowany. Jeżdżę sportowymi samochodami i noszę jednorzędowe garnitury. Granatowe.
Czyli u mnie rozczarownie przy spotkaniu będzie miłe
Senny.
Nieprawdaż?
Nie ma sprawy Senny,dostaniesz umowę..Generalnie staram się nie dzielić ludzi według płci,więc nie mam pojęcia czy kobiety coś tam sobie wtykają drobnym drukiem
Tak w ogóle to kto Ci powiedział,ze jestem kobietą? To nie moje zdjęcia
Nadal jesteś zainteresowany..?
Ten post Melissy jakoś zniknął... Ale odpowiadam
Oczywiście, że jestem zainteresowany otrzymaniem umowy wcześniej, niż zacznie obowiązywać Zawsze można coś wynegocjować i zmienić w treści umowy.
Temat całej dyskusji dotyczy właśnie wykorzystywania fałszywych zdjęć w profilach. Moje jest oczywiście w 100% oryginalne. A fe Melisso, nie podejrzewałem, że umieszczasz cudze zdjęcia...
\"You and me baby aint nothin but mammals
So lets do it like they do on the discovery channel\"
Masakra. Do obejrzenia i posłuchania tutaj: &feature=related