Wrzutka użytkownika
pabla
13.09.2010 19:35 · ID 394564
Chłopak?
Witam mam 15 lat, poznałam chłopaka w internecie pisalismy bardzo długo jakies osiem miesięcy kłócilismy sie godzilismy zaczelismy rozmawiać, w weekend sie spotkalismy bo mieszkamy 500 kilometrów od siebie.. Ale on pytał mnie o współzycie, rozmawialismy juz o tym i mówił ze on chciał by zrobic to z osoba na której jej zalezy, i na odwrót..
chciała bym wiedzieć czy mogła bym to zrobić , zakochałam sie.. ale boje sie, boje sie że moze mnie nie zostawić, i boje sie ciąży, choć mamy sie zabezpieczyć..
rozmawiamy o tym bardzo szczerze i otwarcie choć ja nie jestem do tego przyzwyczajona, i czasem mam trudność, ale było mi miło jak mnie całował i przytulał, wydaje mi sie ze jemu na mnie zalezy mi na nim też , i mogło by nam być razem dobrze, i chciała bym rady ..
mam to zrobić?????????????????????????????
chciała bym wiedzieć czy mogła bym to zrobić , zakochałam sie.. ale boje sie, boje sie że moze mnie nie zostawić, i boje sie ciąży, choć mamy sie zabezpieczyć..
rozmawiamy o tym bardzo szczerze i otwarcie choć ja nie jestem do tego przyzwyczajona, i czasem mam trudność, ale było mi miło jak mnie całował i przytulał, wydaje mi sie ze jemu na mnie zalezy mi na nim też , i mogło by nam być razem dobrze, i chciała bym rady ..
mam to zrobić?????????????????????????????
Dyskusja
12
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
\\
i nie wiem co tak naprawde powinnam zrobić gdyż to będzie mój pierwszy raz, i jego również..
\\