Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
28.08.2010 23:15 · ID 381730
Portale takie jak ten i rzeczywisyość!!!!????
Czy macie jakies rozeznanie,które portale takie jak m.in mKontakt są najbardziej wiarygodne. Czasami mam wrażenie że mnóstwo ludzi pisze swoje oferty zakłada konta a w rzeczywistości są nie realni i nie dostępni?
Dyskusja
47
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
miałem tu wprawdzie jeden sensowny kontakt potwierdzony na innym portalu(!) choć osoba i tak okazała się niepoważna, ale reszta to porażka żadnego \"KONTAKTU\" prędzej głuchy telefon ,
też zacząłem się zastanawiać co piszę i pokazuję nie tak i po co tu w ogóle dziewczyny się logują, a sorki pewnie szukają królewiczy-sponsorów ;P
miałem tu wprawdzie jeden sensowny kontakt potwierdzony na innym portalu(!) choć osoba i tak okazała się niepoważna, ale reszta to porażka żadnego \"KONTAKTU\" prędzej głuchy telefon ,
też zacząłem się zastanawiać co piszę i pokazuję nie tak i po co tu w ogóle dziewczyny się logują, a sorki pewnie szukają królewiczy-sponsorów ;P
Inną kwestią jest fakt że jako \"odważna\" osoba nie zamieściłaś swoich zdjęć a sorki to mało odważne
Od tego jest real albo skrzynka mailowa.
Iwonka moze potwierdzić bo widziałysmy sie 2 tyg, temu nad morzem
Inną kwestią jest fakt że jako \"odważna\" osoba nie zamieściłaś swoich zdjęć a sorki to mało odważne
nic więcej
a o jakie dodatki Ci chodzi?.....
Uważaj ktoś Ci siedzi na plecach
no to kiedy to sprawdzanie robimy?
wysyłałem raz