Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
17.08.2010 22:58 · ID 366596
NIE ZMIENIĘ SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!
Nie zmienisz mnie choć byś bardzo tego chciał...
Nie zmienisz mnie choć gdybyś mógł, gdybyś siłę miał...
Nie zmienisz mnie choć gdy czujesz to inaczej przejdziesz dalej, pójdziesz w ciemno i ja to zobaczę...
Nie zmienisz mnie choć gdybyś mógł, gdybyś siłę miał...
Nie zmienisz mnie choć gdy czujesz to inaczej przejdziesz dalej, pójdziesz w ciemno i ja to zobaczę...
Dyskusja
39
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
i nikt tego nie zmieni.
Wiem ze kiedys za to pójdĘ do ziemi.
Bez żadnych skrópulów,
stwierdzam dzisiaj że.
Kazdy z nas zyje,
ale nie kazdy o tym wie.
Do wiosel i bat po plecach,
ale pamietaj po smierci bedzie lepiej.
Bez łańcuchów i kuli u nogi,
bez chleba i brudnej wody.
A ja i tak powiem wam,
ze na wszysko wyje bane mam.
Ze to czym karmicie mnie.
Wzbudza moj szyderczy smiech.
Jakie ku rwa pacjetki nie jarze
ale teraz jestem i trzeba narobic zaleglości na mk
Po przeanalizowaniu postaci stwierdzam jako znawca i amator serc niewieścich ( bez czosnku )...nie zmieniaj się, bo i po co. Nikt tego nie doceni, mało tego, nikt tego nie zauważy.
Wolisz potulne kotki ? Odczytuje w Tobie niejakie symptomy manii mniejszości.
Endi mysle, ze lepiej porozmawiac szczerze, niz czekac az przeczyta
zachowaj sie jak facet
Witaj Paulo...jesteś wampirzycą ??? Czyżbyśmy mieli kiedyś przyjemność...spotkać się ?
( szacunek)...Prawda jest taka że jesteś niewychowanym gówniarzem , który nie akceptuje innego zdania i ma tendencje do nieprzemyślanego obrażania innych. Będę Cie tępił niestety. Zaczepiłeś mnie a ja nie znoszę jak psy na mnie szczekają..
Piszesz na ogólnym forum więc ustosunkowuję się do Twoich postów. Gdzieś mam skąd jesteś i po prawdzie gdzieś mam skąd jest Paula...interesuje mnie tylko Twój brak kultury i nie ukrywam szczególnie w moim kierunku, gdyż nie miałeś do tego powodu. Niestety jak ktoś się chamem urodził to niestety chamem umrze i nic mu nie pomoże to że jest muzykiem.
Na śniadanie polecam jajeczka na miękko...poprawiają różne rzeczy...zwłaszcza niedowartościowanym młokosom.
nie