Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
23.07.2010 10:29 · ID 328840
Co ci dało to forum????
Wydaje mi się, że część Użytkowników, tych, którzy są tu już dłuższy czas, dojrzała razem z forum. Wydaje mi się, że im dłużej niektórzy tu przebywają, tym mądrzej zaczynają spoglądać na świat, tym lepiej zaczynają wyrażać swoje zdanie na różne tematy... Uczą się dyskusji i nabierają pewnych doświadczeń. Może i czerpią stąd pewną wiedzę...
Nie wiem: życie po prostu doświadcza ich i kształtuje osobowość, a to odbija się na ich wypowiedziach - czy może jest też trochę na odwrót? Że przez aktywne uczestnictwo w życiu forum zmieniają się jednak po części i przenoszą to w swoją rzeczywistość...
Co Ci dało to forum? Pytam tych, którzy są tu wystarczająco długo, żeby zdążyć parę spraw przemyśleć. (Temat, że tak wrednie powiem, zarezerwowany dla użytkowników długoterminowych. Jeśli jesteś tu krótko, proszę, poczekaj... Zostań dłużej, a potem napisz.)
Nie wiem: życie po prostu doświadcza ich i kształtuje osobowość, a to odbija się na ich wypowiedziach - czy może jest też trochę na odwrót? Że przez aktywne uczestnictwo w życiu forum zmieniają się jednak po części i przenoszą to w swoją rzeczywistość...
Co Ci dało to forum? Pytam tych, którzy są tu wystarczająco długo, żeby zdążyć parę spraw przemyśleć. (Temat, że tak wrednie powiem, zarezerwowany dla użytkowników długoterminowych. Jeśli jesteś tu krótko, proszę, poczekaj... Zostań dłużej, a potem napisz.)
Dyskusja
16
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
miało Cię nie być na mk ....ja_ja sobie robisz
ja siedzę w domu i ruszyć się nie mogę po obiedzie
Moja córka ma już 12 lat ....i do żadnych dziadków nie chce jeździc ....
To na drugi rok niech Twoja mama przyjedzie do Ciebie i będziecie szaleć