\"opakowanie\" czy \"treść\" Czy warto oceniać ludzi po wyglądzie?? Jakie jest wasze zdanie??
AGATA
21.07.2010 15:33:10
Najlepiej 2 w 1
Ladna tresc w ladnym opakowaniu
AGATA
21.07.2010 16:12:39
Uwazam, ze srodek tez z czasem sie zmienia
MARKO
21.07.2010 19:37:44
swieta racja Ania
Twoje posty mnie rozwalaja
AGATA
21.07.2010 19:42:56
Marko
Ania pisze co mysli i bardzo dobrze
MARKO
21.07.2010 19:47:00
Jasko ja tam lubie sie kapac z kobieta
sama przyjemnosc
MARKO
21.07.2010 19:48:42
Jasku nie obrazaj Ani
Mysli i to duzo
malo kto tyle postow zalozyl
Romantyk
23.07.2010 10:46:16
Dlaq mnie ważniejsze jest wnętrze ,niż to co na zewnątrz.Przecież jak powiedział kiedyś ktoś z wnętrza pochodzi to co czujemy.Miłość i nienawiść,dobro i zło.Chociaż każdy z nas jest tylko człowiekiem.zdarza się,że popełniamy błędey.Jak śpiewa Myslowitz:\"Popełniaj błędy i naprawiaj je.Bierz życie takim jakie jest.\"
Romantyk
26.07.2010 13:32:26
Witaj najcenniejsze jest życie.Czasem zastanawiam się, co jeszcze cenne. Myślę,że poczucie humoru i optymizm.Poznanie mądrej i rązsądnej kobiety ,z którą bedą dyskusje aż po świt.
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
\"opakowanie\" czy \"treść\" Czy warto oceniać ludzi po wyglądzie?? Jakie jest wasze zdanie??
Najlepiej 2 w 1
Ladna tresc w ladnym opakowaniu
Uwazam, ze srodek tez z czasem sie zmienia
swieta racja Ania
Twoje posty mnie rozwalaja
Marko
Ania pisze co mysli i bardzo dobrze
Jasko ja tam lubie sie kapac z kobieta
sama przyjemnosc
Jasku nie obrazaj Ani
Mysli i to duzo
malo kto tyle postow zalozyl
Dlaq mnie ważniejsze jest wnętrze ,niż to co na zewnątrz.Przecież jak powiedział kiedyś ktoś z wnętrza pochodzi to co czujemy.Miłość i nienawiść,dobro i zło.Chociaż każdy z nas jest tylko człowiekiem.zdarza się,że popełniamy błędey.Jak śpiewa Myslowitz:\"Popełniaj błędy i naprawiaj je.Bierz życie takim jakie jest.\"
Witaj najcenniejsze jest życie.Czasem zastanawiam się, co jeszcze cenne. Myślę,że poczucie humoru i optymizm.Poznanie mądrej i rązsądnej kobiety ,z którą bedą dyskusje aż po świt.