Wrzutka użytkownika
Konto usunięte
18.07.2010 22:34 · ID 323796
Cytat miesiąca.
Na pewno każdy z Was ma jakiś swój ulubiony cytat lub nawet kilka. Może zamieścicie tu swoje ulubione teksty?
Ja, na dobry początek, zamieszczę tekst, który niezmiernie mi sie spodobał, a który przeczytałem dzisiaj na forum:
\"Nie nie jestem bezszczelna no chyba że sytuacja tego wymaga\".
MARIA
Maryś, uwielbiam Cię
Ja, na dobry początek, zamieszczę tekst, który niezmiernie mi sie spodobał, a który przeczytałem dzisiaj na forum:
\"Nie nie jestem bezszczelna no chyba że sytuacja tego wymaga\".
MARIA
Maryś, uwielbiam Cię
Dyskusja
584
Komentarze
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
Ami&Tola ze mnoj wsio wparadkie
jak siegnie
tłumaczenie dla Oceanica - Tak
miejska burżuazja
audycji Michała Owczarka ?
to dziwne że nie słuchaliście
posłuchają to podziękują
hehe a wiesz że czasami słucham z ciekawości radia maryja
- ....
-dzwoni Marian ze śląska
-witamy o czym chciał nam powiedzieć
-chciałbym powiedzieć ŻE POLSKĄ rządzi lobby homoseksualne
-panie Marianie chyba lobby żydowskie
- eee a to nie to samo
sam słyszałem
dowiedziałem się że polska to kraj wybrany boski
Telefon do RM: - Postuluję wyrzucenie z nazwy telewizji Polsat liter: pol. Bo to nie polskie. I co wtedy zostanie? Sat zostanie. I jak dodamy do tego skrót od anteny, zobaczymy całą prawdę Sat-an!
Telefon do RM: - Ja sobie taką modlitwę wymyśliłam sama. Mogę powiedzieć? - Prosimy... \"Jak to dobrze, że jesteś, ojcze Rydzyku, jak to dobrze, że ciebie ta mama urodziła, niepokalana...\"
O. Rydzyk: - Trzeba pić zioła, bo to nie chemia. Ale jak się je pije na przykład o północy, stojąc na jednej nodze, to już wtedy zaczyna się okultyzm i diabeł.
Ojciec Rydzyk: Ja już nie mogę się na to wychowanie seksualne patrzeć. I popatrzcie, jak ono jest wprowadzane w Polsce. Rękami katolików jest wprowadzane. To jest normalny instruktaż. Dzieci się instruuje, jak robić samogwałt, jak sobie robić dobrze... bez Boga.
Ekspert RM: Byłem na audiencji u ukochanego Ojca Świętego. Patrzę, Polacy, nawet duża grupa. Siedzą sobie na chodniku i czekają na papieża. Patrzę, a oni chleją wódę i cieszą się, że ich nikt nie zaczepia. Prosto z butelek pili. Albo matki katoliczki... jeżdżą do Niemiec na truskawki i zamiast zbierać, to się tam sprzedają, bo to łatwiejszy zarobek. Potem w domu mąż się dziwi: ale ty ciężko pracowałaś, że tyle pieniędzy przywiozłaś. A ona nie truskawki zbierała. Potem do kościoła idzie i się modli... No... wzór do naśladowania. Z dziećmi za rączkę do komunii. Obrzydliwość... Te dzieci są przykrywką dla bydlęcia.
Słuchaczka RM: - Jak byłam mała, to przychodził do nas taki wysoki ksiądz. Brał mnie na ręce i tak gładził po pupce. Teraz jestem duża, ale czasem tak bardzo chcę, aby tamten ksiądz znów mnie przytulał i głaskał po pupie.
Słuchaczka: - Mąż sprzedał dosłownie wszystko z domu na wódkę. Ale jak chciał już sprzedać radio, na którym słucham Radia Maryja, to się zdenerwowałam.
na rozluźnienie mieśni gładkich