To i ja do raportu dołączę W stolycy wieje, ale słoneczko było Na rowerze łapki marzną - jeszcze nie czas jak dla mnie
Damira
20.04.2015 r. 19:09:35
Podaję dane do kroniki :temperatura 6 stopni,wiucha zimnem jak diabli..no to mamy konsensus
Isla
20.04.2015 r. 19:19:44
Ja sobie nową maszynę kupiłam i póki co tylko godzina testów była, nawet się nie rozpędziłam , tak wieje
Isla
20.04.2015 r. 20:54:48
Przepraszam, ale nie znam Mam scotta contesse fx 15, ale to do lasu. teraz sprwaiłam sobie krossa levela b 12. leciutki niesamowicie, tym można też po ulicy pojeździć
Eli and Fur - You're so High (Original Mix)
Rodriguez - I Wonder
The Boomtown Rats - I Don't Like Mondays
brak umiaru gubi ludzi.. nawet w diecie z oleum różne rzeczy się dzieją czasem .. wrze
nic tylko syndrom poniedziałkowy .. ale byle do środy potem z górki
">
To i ja do raportu dołączę W stolycy wieje, ale słoneczko było Na rowerze łapki marzną - jeszcze nie czas jak dla mnie
Podaję dane do kroniki :temperatura 6 stopni,wiucha zimnem jak diabli..no to mamy konsensus
Ja sobie nową maszynę kupiłam i póki co tylko godzina testów była, nawet się nie rozpędziłam , tak wieje
Przepraszam, ale nie znam Mam scotta contesse fx 15, ale to do lasu. teraz sprwaiłam sobie krossa levela b 12. leciutki niesamowicie, tym można też po ulicy pojeździć
Mikromusic - Takiego Chlopaka
Muse - Dead Inside [Official Lyric Video]
Anna Jantar- Tyle słońca w całym mieście
Nooooo.. nareszcie
">
">
Pada
Paolo Nutini - Iron Sky