Podobno bigosem na winie je tuczy, łowy będą udane Tłuściutkie robaki złote rybki ponoć wabią
Damira
04.02.2015 r. 13:43:35
Bigos i wino to ulubione potrawy na stołach markizowych .No nie wiem czy poświęciłby i jedno, i drugi.Myślę że ma inne.. wabiki znacznie wyszukane
Damira
04.02.2015 r. 14:18:48
w pojęciu Markiza jedno drugie nie wyklucza zwłaszcza jeżeli chodzi o dwunożne... Welonki czy inne Brzanki wszak On to jest prekursorem róznych różnistych ...poczynań
Damira
04.02.2015 r. 14:46:25
bierz kajecik i pisz Dzień bez punkta to dzień starcony ..hough
Bycie doskonałym musi być nudne i smutne I chyba ciężkie raczej, ciągle pilnować się trzeba Czasami mam ochotę tak wszystkim jak Tuwim rzucić
Isla
04.02.2015 r. 20:04:15
Ale kto tu mówi o bezsilności To chyba raczej przypadki szczerości Zrozumieć mnie połowicznie tego w żadnym poradniku nie ujęli- nie ma takiej opcji- do takiego levelu nikt nie dojdzie
radość o poranku- marlena drozdowska
przyjdzie taki dzień- kasia popowska
Antoine Clamaran - Live your dreams
Hey - Kto tam? Kto jest w środku?
Maryla Rodowicz - Kolega maj
cold chisel - cheap wine
jimmy barnes- too much ain't enough love
rachelle ferrell- i can explain
Kult - Czarne słońca
it's time- imagine dragons
Noora Noor- Forget what I said
Kings of Leon - Sex on Fire
hoehle 8 Raczy Waść przetłumaczyć
no nareszcie... J23 znów nadaje bo sie pogubiłam w tych prognozach Twoje jak zawsze najbardziej wiarygodne ..
Czyli łowienie ryb znowu odłożyć trzeba, Markiz się zmartwi. Podobno robaki mu słabną i bledną
bo namacza we spricie a po promilkach pływać nie wolno nawet rybom
">
Podobno bigosem na winie je tuczy, łowy będą udane Tłuściutkie robaki złote rybki ponoć wabią
Bigos i wino to ulubione potrawy na stołach markizowych .No nie wiem czy poświęciłby i jedno, i drugi.Myślę że ma inne.. wabiki znacznie wyszukane
w pojęciu Markiza jedno drugie nie wyklucza zwłaszcza jeżeli chodzi o dwunożne... Welonki czy inne Brzanki wszak On to jest prekursorem róznych różnistych ...poczynań
bierz kajecik i pisz Dzień bez punkta to dzień starcony ..hough
Mietek Szcześniak /Przed śniadaniem/
Trochę chamstwa
https://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths
Bycie doskonałym musi być nudne i smutne I chyba ciężkie raczej, ciągle pilnować się trzeba Czasami mam ochotę tak wszystkim jak Tuwim rzucić
Ale kto tu mówi o bezsilności To chyba raczej przypadki szczerości Zrozumieć mnie połowicznie tego w żadnym poradniku nie ujęli- nie ma takiej opcji- do takiego levelu nikt nie dojdzie
Ale co? Zawleczka się poluzowała?