nawiedzony gizd pieroński
kowalu jeśli już w moją stronę słowotok kierujesz , mogę Ci podkuć konia , muła , koziołka , żabę czy pchłę byle było Cię na to stać nawet srebrem , nie drwij z ludzi bo tak lubisz bo w ryj dać mogą dać albo jeszcze więcej
zero gniewu lepiej się śmiać i kwiaty niuchać
... sobota wieczór ..jedziemy ">
&feature=kp
ot tak jakoś zwyczajnie niemal
"> czyżby .. rejs
choć i butelka rumu choćby na umrzyka skrzyni kusi czasem to więcej niż hydrozagadka żaden as nie poradzi na noszenie
..dorzuę "> to już koktajl młotowa chyba
TAAK !! TO POWINIEN ŚPIEWAĆ JAKIŚ PRZYSTOJNIAK .. WSZAK TWÓJ GEBURSTAG DZIS .. NAJLEPSZEGO I CO TY TUTAJ ROBISZ.. GOŚCIE NIE DOPISALI !! ">
">
no i żeby już tak słodko nie było... ">
już prawie weekend ">
witaj a więc świętuj .. tylko żeby mi na pasku TVN 24 nie pisali że demolka jakaś była we Stolycy .. i to na żółto ">
nawiedzony gizd pieroński
kowalu jeśli już w moją stronę słowotok kierujesz , mogę Ci podkuć konia , muła , koziołka , żabę czy pchłę byle było Cię na to stać nawet srebrem , nie drwij z ludzi bo tak lubisz bo w ryj dać mogą dać albo jeszcze więcej
zero gniewu lepiej się śmiać i kwiaty niuchać
... sobota wieczór ..jedziemy
">
&feature=kp
ot tak jakoś zwyczajnie niemal
"> czyżby .. rejs
choć i butelka rumu choćby na umrzyka skrzyni kusi czasem to więcej niż hydrozagadka żaden as nie poradzi na noszenie
..dorzuę
">
to już koktajl młotowa chyba
TAAK !! TO POWINIEN ŚPIEWAĆ JAKIŚ PRZYSTOJNIAK .. WSZAK TWÓJ GEBURSTAG DZIS .. NAJLEPSZEGO I CO TY TUTAJ ROBISZ.. GOŚCIE NIE DOPISALI !!
">
">
">
no i żeby już tak słodko nie było...
">
już prawie weekend
">
witaj a więc świętuj .. tylko żeby mi na pasku TVN 24 nie pisali że demolka jakaś była we Stolycy .. i to na żółto
">
">