ale masz ladny rower a czemu to masz taki dzisaj zly nastruj
soltys
16.08.2010 r. 00:40:24
to masz nie dobra kolezanke juz sie tak nie chwal ze drogo kosztowal sam to wiem
soltys
16.08.2010 r. 00:42:26
wiem zartowalem
soltys
16.08.2010 r. 00:42:59
widze ze masz nowe fotki
soltys
16.08.2010 r. 00:44:59
widze tam masz jakiegos mena to twoj wybranek
soltys
16.08.2010 r. 00:52:19
skoro masz faceta to czemu tu jestes brakuje ci rozmow czy to cie bawi
soltys
16.08.2010 r. 00:58:44
niby tak ale ja bym nie chcial zeby moja kobieta pisala gdzies na portalach lepeij nie sobie znajdzie jakies hobby
soltys
16.08.2010 r. 01:05:08
trudno ci odmowic racji ale mimo wszystko wolal bym zeby zemna rozmawiala niz pisala gdzies tam zawsze istnieje ryzyko ze moze ktos ladnie napisac i mozec byc kuku
soltys
16.08.2010 r. 01:12:29
no widzisz sylwia twoj facet pracuje w suzbie zdrowia wiadomo ile to czasu pochlania wiec duzo jest czasu gdzie jestes i bedziesz sama wiec kiedys moze ktos napisac na priw i poswiecic wiece3j ci czasu i kiedys mozesz ulec
soltys
16.08.2010 r. 01:17:08
sylwia pewnie ze mysle innymi kategoriami ale ty sama nie mozesz byc pewna tego ze tu nikogo nie znajdziesz bo ty nie szukasz ale ciebie moze ktos znalesc
soltys
16.08.2010 r. 01:23:44
niech ci bedzie jesli tobie i jemu z tym dobrze to ok ale ja jak bym mial kobiete to gdy by nie byla zemna wolal bym sobie poczytac ksiazke
soltys
16.08.2010 r. 01:24:24
ale kiedys nadejdzie taki dzien ze bedzisz musiala zrezygnowac
Hrabia
18.08.2010 r. 14:09:20
Nie mogłem się oprzeć...wybaczcie staremu
&feature=related
Hrabia
18.08.2010 r. 14:10:24
Zresztą piękna pieśń miłości....
Hrabia
18.08.2010 r. 21:33:10
Niezaprzeczalnie, Pani...
Anka
18.08.2010 r. 23:38:28
uuu przytlaczające
Hrabia
20.08.2010 r. 16:42:25
Nie ukrywam, e kobiety interesują mnie bardziej w formie gastronomicznej
Dereck...na zgodę:
&feature=related
Hrabia
20.08.2010 r. 17:01:40
T.N...o Pani, witaj mi serdeńko....
Cóż to Pani, rymami się zajmujesz?
Miałem ja kiedyś bojara wiernego, Rasalom się zwał. A harce wyprawiał mi podobne. A to zgwałcił, a to na pal wbił wreszcie ukrzyżował chłopa niesfornego. I raz zaczął rymować.
I grzecznym stał się , od broni stronił. Musiałem druha wiernego na pal wbić. Z rymów nic dobrego nie wynika...potem tylko wilcy w lesie wyją
Hrabia
20.08.2010 r. 17:13:36
O Pani...wiesz skądinąd, iż światło nie szkodzi jestestwu memu...choć i poswawolić lubię , czego dowód przedstawię:
Imię me Dracula...Wypowiedz je a zjawię się i bez ściemniania.
Wierszyk zachowam. Ku przestrodze...
Hrabia
20.08.2010 r. 17:16:33
A któż to Dereck ten...sławny bojar chociaż ?
Hrabia
20.08.2010 r. 17:19:43
Poznać Go muszę ....może Go wyssam
Hrabia
20.08.2010 r. 17:25:20
Żarty żartami ale postraszyć też muszę . Piękne dźwięki dla równie pięknych i smakowitych kąsków ( w sensie kobiet )
&feature=related
Hrabia
20.08.2010 r. 17:34:52
Witaj mi Catherine...słyszałem coś o pleceniu wianków z czosnku...prawda to ? Czyżbyście chciały mnie sprowadzic na drogę normalności ?
CIEC JESZCZE NIE SPI
dajcie spokuj z ty polskim szmelcem
ale masz ladny rower a czemu to masz taki dzisaj zly nastruj
to masz nie dobra kolezanke juz sie tak nie chwal ze drogo kosztowal sam to wiem
wiem zartowalem
widze ze masz nowe fotki
widze tam masz jakiegos mena to twoj wybranek
skoro masz faceta to czemu tu jestes brakuje ci rozmow czy to cie bawi
niby tak ale ja bym nie chcial zeby moja kobieta pisala gdzies na portalach lepeij nie sobie znajdzie jakies hobby
trudno ci odmowic racji ale mimo wszystko wolal bym zeby zemna rozmawiala niz pisala gdzies tam zawsze istnieje ryzyko ze moze ktos ladnie napisac i mozec byc kuku
no widzisz sylwia twoj facet pracuje w suzbie zdrowia wiadomo ile to czasu pochlania wiec duzo jest czasu gdzie jestes i bedziesz sama wiec kiedys moze ktos napisac na priw i poswiecic wiece3j ci czasu i kiedys mozesz ulec
sylwia pewnie ze mysle innymi kategoriami ale ty sama nie mozesz byc pewna tego ze tu nikogo nie znajdziesz bo ty nie szukasz ale ciebie moze ktos znalesc
niech ci bedzie jesli tobie i jemu z tym dobrze to ok ale ja jak bym mial kobiete to gdy by nie byla zemna wolal bym sobie poczytac ksiazke
ale kiedys nadejdzie taki dzien ze bedzisz musiala zrezygnowac
Nie mogłem się oprzeć...wybaczcie staremu
&feature=related
Zresztą piękna pieśń miłości....
Niezaprzeczalnie, Pani...
uuu przytlaczające
Nie ukrywam, e kobiety interesują mnie bardziej w formie gastronomicznej
Dereck...na zgodę:
&feature=related
T.N...o Pani, witaj mi serdeńko....
Cóż to Pani, rymami się zajmujesz?
Miałem ja kiedyś bojara wiernego, Rasalom się zwał. A harce wyprawiał mi podobne. A to zgwałcił, a to na pal wbił wreszcie ukrzyżował chłopa niesfornego. I raz zaczął rymować.
I grzecznym stał się , od broni stronił. Musiałem druha wiernego na pal wbić. Z rymów nic dobrego nie wynika...potem tylko wilcy w lesie wyją
O Pani...wiesz skądinąd, iż światło nie szkodzi jestestwu memu...choć i poswawolić lubię , czego dowód przedstawię:
Imię me Dracula...Wypowiedz je a zjawię się i bez ściemniania.
Wierszyk zachowam. Ku przestrodze...
A któż to Dereck ten...sławny bojar chociaż ?
Poznać Go muszę ....może Go wyssam
Żarty żartami ale postraszyć też muszę . Piękne dźwięki dla równie pięknych i smakowitych kąsków ( w sensie kobiet )
&feature=related
Witaj mi Catherine...słyszałem coś o pleceniu wianków z czosnku...prawda to ? Czyżbyście chciały mnie sprowadzic na drogę normalności ?