Kowalu, ważne, by się sobie smemu nie obrzydzić. o zawartości można prawić bezkresnie. obiecanki to nie pacynki ... mieczem, to ja już bym nie wojowała w ogóle. ale może błędnie treść pieśni usłyszałam byłam. ">www.youtube.com/watch?v=3prxn85rk8U
odsłuchuję powolnie. Czarny, Marc Almond to skąd się Ciebie wzion był? Cudny, oczywiście cudny!
Marc to dawne dzieje,jeszcze z kasety
inwencja poszukiwań \"stand...\" rozwala mnie. prawie tak samo jak ciągłość parków Emiliany ">www.youtube.com/watch?v=iZ9vkd7Rp-g to równie dobry kawałek, acz niezmodyfikowany
skoro o ciągłości mowa
no tak, kasety. teraz rozumiem. it can mean everything małotematycznie pozwolę sobie ">www.youtube.com/watch?v=S9H7B_qORN4
każda nowa \"poza\" of \"stand by ...\" powala mnie na rzęsy. dzięki za taki kulturalny rozbój. mogę powtórzyć się ino prozaicznie poetycko ">www.youtube.com/watch?v=PlMYf9d3o6o
właściwie, to mogiem jeszcze spróbować poczynić porządek inaczej. ale to ino kolejne wspomnienie ">www.youtube.com/watch?v=GSRbWbE6FWg ładne acz kulejące
dobrze widzieć, że nie tylko ja tak mam. jak zacznę, to się zatrzymać nie mogę z tą muzyką. ">www.youtube.com/watch?v=32oA8hBTEhg
...dla wielbicieli sztuk wszelakich
mnie się dzisiaj przyśniła zima akurat. ">www.youtube.com/watch?v=viuwkMi_9jk
GEP!!! No jak się cieszę!!! Sęk w tym, że ja śnię zawsze ... ale po alkoholizacji słabiej. Ww. sen był CUDNYM
łatwo nie jest ">www.youtube.com/watch?v=MtDFT34JGN8
Kowalu,
ważne, by się sobie smemu nie obrzydzić.
o zawartości można prawić bezkresnie.
obiecanki to nie pacynki
... mieczem, to ja już bym nie wojowała w ogóle. ale może błędnie treść pieśni usłyszałam byłam.
">www.youtube.com/watch?v=3prxn85rk8U
odsłuchuję powolnie. Czarny, Marc Almond to skąd się Ciebie wzion był?
Cudny, oczywiście cudny!
Marc to dawne dzieje,jeszcze z kasety
inwencja poszukiwań \"stand...\" rozwala mnie.
prawie tak samo jak ciągłość parków Emiliany
">www.youtube.com/watch?v=iZ9vkd7Rp-g
to równie dobry kawałek, acz niezmodyfikowany
skoro o ciągłości mowa
no tak, kasety. teraz rozumiem. it can mean everything
małotematycznie pozwolę sobie
">www.youtube.com/watch?v=S9H7B_qORN4
każda nowa \"poza\" of \"stand by ...\" powala mnie na rzęsy.
dzięki za taki kulturalny rozbój.
mogę powtórzyć się ino prozaicznie poetycko
">www.youtube.com/watch?v=PlMYf9d3o6o
właściwie, to mogiem jeszcze spróbować poczynić porządek inaczej.
ale to ino kolejne wspomnienie
">www.youtube.com/watch?v=GSRbWbE6FWg
ładne acz kulejące
dobrze widzieć, że nie tylko ja tak mam. jak zacznę, to się zatrzymać nie mogę z tą muzyką.
">www.youtube.com/watch?v=32oA8hBTEhg
...dla wielbicieli sztuk wszelakich
mnie się dzisiaj przyśniła zima akurat.
">www.youtube.com/watch?v=viuwkMi_9jk
GEP!!! No jak się cieszę!!! Sęk w tym, że ja śnię zawsze ... ale po alkoholizacji słabiej. Ww. sen był CUDNYM
łatwo nie jest
">www.youtube.com/watch?v=MtDFT34JGN8