yanni ">www.youtube.com/watch?v=7bNal4-amdE
">www.youtube.com/watch?v=V7UWK9LxMFM
no i to,jak zwykle
kowalu, świętujmy zatem! ">www.youtube.com/watch?v=vEBI0bCu8iY powtóreczka, ale jakaz piękna za to!!!
codzienna
teraz inaczej ">www.youtube.com/watch?v=C4zMABjKSOk superowy rytm
toś Pan trafił, bo ostatnio właśnie te piosnki przeglądałam byłam ja ">www.youtube.com/watch?v=9JvuIQMDcsI
koczolada ">www.youtube.com/watch?v=aYZidNf6tFY
taaaaaa ">www.youtube.com/watch?v=NwSUvRUdOUE
cześć Ser! Masz dziury?
powracając do muzyczki, to jeszcze się zatrzymam przy zaszłości ">www.youtube.com/watch?v=uob05L9apE4
hm ">www.youtube.com/watch?v=NWFEkq0dUiI
kakao czynił ">www.youtube.com/watch?v=n-Bybtf_ohE i pukał nim wlazł
Ser, no co Ty prawisz. Dziury są już de mode. no ... poza serem a propos kaca ">www.youtube.com/watch?v=uiE019Rq-18
Stary, ja nie pojmuję, jak Ty możesz mieć kaca, mieszkając w takiej okolicy, Ser!!! No nie rozumiem!!! ">www.youtube.com/watch?v=1uaPs8sxqB0
Ser, kaca się doprawia a okolicę doświadcza ... albo odwrotnie ... podług uznania Jelenia Góra, powiadaszszszsz. Znam, zanam. Tam cudni ludzie, jak grzyby rosną. Te prawe, oczywizda Zatem masz muzę, bo coś trza zapodać już: ">www.youtube.com/watch?v=a01QQZyl-_I
byłbym zapomniał
Gep, to już puszczałeś byłeś, ale dzisiaj polecę zatem TO: ">www.youtube.com/watch?v=ZxmuvwwiakI
nie wiem, jak Ty, ale ja polana jestem ze wzruszenia
no, no. muszę czytać m/y wierszami, jak zwykle. Gep, Ty nie pękaj, pls! masz tu piosnkę specjalna dla Tjebja! ">www.youtube.com/watch?v=OoY7Ia-q6dA TO już było, ale czas powtórki nastał
Gep, Gep, Gep, Ty nie zapominaj, że z ww. to JA Cię poznałam byłam. Daj coś nowego, świeżutkiego, bo nudzę się
no, no. ДДТ - Это всё działa jak widelec na lody THNX Gościu
Gep, no ja wiem, że Ty miałeś i szpadelek i wiaderek; iż łyżką też Cię szkolono. Dlatego teraz taki jesteś gerojjjj. jako i mła 4 U zatem: ">www.youtube.com/watch?v=RGmX2W9r-Z4 wszystkie drogi do Rzymu prowadzą przeca
kurde, braciak, TY, a tak a propos, Unesco to już się przeżył? To może zrobić taki zwykły happening? czytałeś ">www.youtube.com/watch?v=54iad-uAM7M żeś byłeś? zresztą ja się jeszcze kiedyś do Pana zgłoszę
Miły mój, Ty zawsze przy mnie stój ">www.youtube.com/watch?v=InX8GkUCG9g
yanni
">www.youtube.com/watch?v=7bNal4-amdE
">www.youtube.com/watch?v=V7UWK9LxMFM
no i to,jak zwykle
kowalu, świętujmy zatem!
">www.youtube.com/watch?v=vEBI0bCu8iY
powtóreczka, ale jakaz piękna za to!!!
codzienna
teraz inaczej
">www.youtube.com/watch?v=C4zMABjKSOk
superowy rytm
toś Pan trafił, bo ostatnio właśnie te piosnki przeglądałam byłam ja
">www.youtube.com/watch?v=9JvuIQMDcsI
koczolada
">www.youtube.com/watch?v=aYZidNf6tFY
taaaaaa
">www.youtube.com/watch?v=NwSUvRUdOUE
cześć Ser! Masz dziury?
powracając do muzyczki, to jeszcze się zatrzymam przy zaszłości
">www.youtube.com/watch?v=uob05L9apE4
hm
">www.youtube.com/watch?v=NWFEkq0dUiI
kakao czynił
">www.youtube.com/watch?v=n-Bybtf_ohE
i pukał nim wlazł
Ser, no co Ty prawisz. Dziury są już de mode. no ... poza serem
a propos kaca
">www.youtube.com/watch?v=uiE019Rq-18
Stary, ja nie pojmuję, jak Ty możesz mieć kaca, mieszkając w takiej okolicy, Ser!!!
No nie rozumiem!!!
">www.youtube.com/watch?v=1uaPs8sxqB0
Ser, kaca się doprawia a okolicę doświadcza ... albo odwrotnie ... podług uznania
Jelenia Góra, powiadaszszszsz. Znam, zanam. Tam cudni ludzie, jak grzyby rosną. Te prawe, oczywizda Zatem masz muzę, bo coś trza zapodać już:
">www.youtube.com/watch?v=a01QQZyl-_I
byłbym zapomniał
Gep, to już puszczałeś byłeś, ale dzisiaj polecę zatem TO:
">www.youtube.com/watch?v=ZxmuvwwiakI
nie wiem, jak Ty, ale ja polana jestem ze wzruszenia
no, no. muszę czytać m/y wierszami, jak zwykle.
Gep, Ty nie pękaj, pls!
masz tu piosnkę specjalna dla Tjebja!
">www.youtube.com/watch?v=OoY7Ia-q6dA
TO już było, ale czas powtórki nastał
Gep, Gep, Gep, Ty nie zapominaj, że z ww. to JA Cię poznałam byłam. Daj coś nowego, świeżutkiego, bo nudzę się
no, no. ДДТ - Это всё
działa jak widelec na lody
THNX Gościu
Gep, no ja wiem, że Ty miałeś i szpadelek i wiaderek; iż łyżką też Cię szkolono. Dlatego teraz taki jesteś gerojjjj. jako i mła
4 U zatem:
">www.youtube.com/watch?v=RGmX2W9r-Z4
wszystkie drogi do Rzymu prowadzą przeca
kurde, braciak, TY, a tak a propos, Unesco to już się przeżył? To może zrobić taki zwykły happening?
czytałeś
">www.youtube.com/watch?v=54iad-uAM7M żeś byłeś?
zresztą ja się jeszcze kiedyś do Pana zgłoszę
Miły mój, Ty zawsze przy mnie stój
">www.youtube.com/watch?v=InX8GkUCG9g