yanni ">Otwórz film w YouTube
">Otwórz film w YouTube
no i to,jak zwykle
kowalu, świętujmy zatem! ">Otwórz film w YouTube powtóreczka, ale jakaz piękna za to!!!
codzienna
teraz inaczej ">Otwórz film w YouTube superowy rytm
toś Pan trafił, bo ostatnio właśnie te piosnki przeglądałam byłam ja ">Otwórz film w YouTube
koczolada ">Otwórz film w YouTube
taaaaaa ">Otwórz film w YouTube
cześć Ser! Masz dziury?
powracając do muzyczki, to jeszcze się zatrzymam przy zaszłości ">Otwórz film w YouTube
hm ">Otwórz film w YouTube
kakao czynił ">Otwórz film w YouTube i pukał nim wlazł
Ser, no co Ty prawisz. Dziury są już de mode. no ... poza serem a propos kaca ">Otwórz film w YouTube
Stary, ja nie pojmuję, jak Ty możesz mieć kaca, mieszkając w takiej okolicy, Ser!!! No nie rozumiem!!! ">Otwórz film w YouTube
Ser, kaca się doprawia a okolicę doświadcza ... albo odwrotnie ... podług uznania Jelenia Góra, powiadaszszszsz. Znam, zanam. Tam cudni ludzie, jak grzyby rosną. Te prawe, oczywizda Zatem masz muzę, bo coś trza zapodać już: ">Otwórz film w YouTube
byłbym zapomniał
Gep, to już puszczałeś byłeś, ale dzisiaj polecę zatem TO: ">Otwórz film w YouTube
nie wiem, jak Ty, ale ja polana jestem ze wzruszenia
no, no. muszę czytać m/y wierszami, jak zwykle. Gep, Ty nie pękaj, pls! masz tu piosnkę specjalna dla Tjebja! ">Otwórz film w YouTube TO już było, ale czas powtórki nastał
Gep, Gep, Gep, Ty nie zapominaj, że z ww. to JA Cię poznałam byłam. Daj coś nowego, świeżutkiego, bo nudzę się
no, no. ДДТ - Это всё działa jak widelec na lody THNX Gościu
Gep, no ja wiem, że Ty miałeś i szpadelek i wiaderek; iż łyżką też Cię szkolono. Dlatego teraz taki jesteś gerojjjj. jako i mła 4 U zatem: ">Otwórz film w YouTube wszystkie drogi do Rzymu prowadzą przeca
kurde, braciak, TY, a tak a propos, Unesco to już się przeżył? To może zrobić taki zwykły happening? czytałeś ">Otwórz film w YouTube żeś byłeś? zresztą ja się jeszcze kiedyś do Pana zgłoszę
Miły mój, Ty zawsze przy mnie stój ">Otwórz film w YouTube
yanni
Otwórz film w YouTube
">
">
no i to,jak zwykle
kowalu, świętujmy zatem!
Otwórz film w YouTube
">
powtóreczka, ale jakaz piękna za to!!!
codzienna
teraz inaczej
Otwórz film w YouTube
">
superowy rytm
toś Pan trafił, bo ostatnio właśnie te piosnki przeglądałam byłam ja
Otwórz film w YouTube
">
koczolada
Otwórz film w YouTube
">
taaaaaa
Otwórz film w YouTube
">
cześć Ser! Masz dziury?
powracając do muzyczki, to jeszcze się zatrzymam przy zaszłości
Otwórz film w YouTube
">
hm
Otwórz film w YouTube
">
kakao czynił
Otwórz film w YouTube
">
i pukał nim wlazł
Ser, no co Ty prawisz. Dziury są już de mode. no ... poza serem
Otwórz film w YouTube
a propos kaca
">
Stary, ja nie pojmuję, jak Ty możesz mieć kaca, mieszkając w takiej okolicy, Ser!!!
Otwórz film w YouTube
No nie rozumiem!!!
">
Ser, kaca się doprawia a okolicę doświadcza ... albo odwrotnie ... podług uznania
Otwórz film w YouTube
Jelenia Góra, powiadaszszszsz. Znam, zanam. Tam cudni ludzie, jak grzyby rosną. Te prawe, oczywizda Zatem masz muzę, bo coś trza zapodać już:
">
byłbym zapomniał
Gep, to już puszczałeś byłeś, ale dzisiaj polecę zatem TO:
Otwórz film w YouTube
">
nie wiem, jak Ty, ale ja polana jestem ze wzruszenia
no, no. muszę czytać m/y wierszami, jak zwykle.
Otwórz film w YouTube
Gep, Ty nie pękaj, pls!
masz tu piosnkę specjalna dla Tjebja!
">
TO już było, ale czas powtórki nastał
Gep, Gep, Gep, Ty nie zapominaj, że z ww. to JA Cię poznałam byłam. Daj coś nowego, świeżutkiego, bo nudzę się
no, no. ДДТ - Это всё
działa jak widelec na lody
THNX Gościu
Gep, no ja wiem, że Ty miałeś i szpadelek i wiaderek; iż łyżką też Cię szkolono. Dlatego teraz taki jesteś gerojjjj. jako i mła
Otwórz film w YouTube
4 U zatem:
">
wszystkie drogi do Rzymu prowadzą przeca
kurde, braciak, TY, a tak a propos, Unesco to już się przeżył? To może zrobić taki zwykły happening?
Otwórz film w YouTube żeś byłeś?
czytałeś
">
zresztą ja się jeszcze kiedyś do Pana zgłoszę
Miły mój, Ty zawsze przy mnie stój
Otwórz film w YouTube
">