Komu nto zadedykowac? chyba sobie samej. słucham tego juz 1000 raz. Ten chłopak zabil mnie tym. Boże jak bym chciala kiedys grac nagitarze jak on. No ale bedzie musiał mnie uczyc. nie odpuszczę ">
to jest dzwiek
&feature=related
&feature=related"> &feature=related
Nośna, szięx za \"Silence\"! !!! Ty znasz się na krętych drogach roślinnych [czytaj: naturalnych ] drogocennie. Proszem Pani, mniem siem skojarzyć raczyło kilka spraw, a zatem: ">Otwórz film w YouTube czujesz to muzykalne powiązanie m/y Mistrzem B. i Bosmanem z kei.
taaa, \"z kei\". pięknie!
Nośna, jezd ciong dalszy. usłyszałam upiora. ">Otwórz film w YouTube
Nośna, co by zakończyć myśl mą krętą: &feature=related">Otwórz film w YouTube o świętych żółwiach porozprawiamy inną razą.
Czarny, kuszą te trawniki. Zieleń przyciąga. Okna się uchyla dla drzew szelestu. Trza coś wpuścić zatem: ">Otwórz film w YouTube
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ">Otwórz film w YouTube
Smerfo, a tu przyznam, że porywa
o mamie śpiewają?
izd, co zać tam Pan wyprawiasz?
&feature=relmfu
Gep, Ty znasz się na księżniczkach. Ała, ała, a a. | 4 U &feature=related">Otwórz film w YouTube
... co za durne pytanie. .jak nie jak tak.. ..przeciesz ja ksiaze kraniy potatos &feature=related
Gep, mój Drogi, widzę, że Cię napompowałam postami. Nie dziękuj ">Otwórz film w YouTube
piaskarke dogonilem. .a tak sie zastanawialm czemu droga sie tak blyszczy jak psu jajka....choc komputer mnie otrzegal. w aucie idzie zima.....
Komu nto zadedykowac? chyba sobie samej. słucham tego juz 1000 raz. Ten chłopak zabil mnie tym. Boże jak bym chciala kiedys grac nagitarze jak on. No ale bedzie musiał mnie uczyc. nie odpuszczę
">
to jest dzwiek
&feature=related
&feature=related
&feature=related
&feature=related"> &feature=related
&feature=related
&feature=related
Nośna, szięx za \"Silence\"! !!! Ty znasz się na krętych drogach roślinnych [czytaj: naturalnych ] drogocennie.
Otwórz film w YouTube czujesz to muzykalne powiązanie m/y Mistrzem B. i Bosmanem z kei.
Proszem Pani, mniem siem skojarzyć raczyło kilka spraw, a zatem:
">
taaa, \"z kei\". pięknie!
Nośna, jezd ciong dalszy. usłyszałam upiora.
Otwórz film w YouTube
">
Nośna, co by zakończyć myśl mą krętą:
Otwórz film w YouTube
&feature=related">
o świętych żółwiach porozprawiamy inną razą.
Czarny, kuszą te trawniki. Zieleń przyciąga. Okna się uchyla dla drzew szelestu. Trza coś wpuścić zatem:
Otwórz film w YouTube
">
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Otwórz film w YouTube
">
Smerfo, a tu przyznam, że porywa
o mamie śpiewają?
izd, co zać tam Pan wyprawiasz?
&feature=relmfu
&feature=relmfu
Gep, Ty znasz się na księżniczkach.
Otwórz film w YouTube
Ała, ała, a a. |
4 U
&feature=related">
... co za durne pytanie. .jak nie jak tak.. ..przeciesz ja ksiaze kraniy potatos &feature=related
&feature=related
Gep, mój Drogi, widzę, że Cię napompowałam postami.
Otwórz film w YouTube
Nie dziękuj
">
piaskarke dogonilem. .a tak sie zastanawialm czemu droga sie tak blyszczy jak psu jajka....choc komputer mnie otrzegal. w aucie idzie zima.....