Komu nto zadedykowac? chyba sobie samej. słucham tego juz 1000 raz. Ten chłopak zabil mnie tym. Boże jak bym chciala kiedys grac nagitarze jak on. No ale bedzie musiał mnie uczyc. nie odpuszczę ">
to jest dzwiek
&feature=related
&feature=related"> &feature=related
Nośna, szięx za \"Silence\"! !!! Ty znasz się na krętych drogach roślinnych [czytaj: naturalnych ] drogocennie. Proszem Pani, mniem siem skojarzyć raczyło kilka spraw, a zatem: ">www.youtube.com/watch?v=wKPU-_QUTcA czujesz to muzykalne powiązanie m/y Mistrzem B. i Bosmanem z kei.
taaa, \"z kei\". pięknie!
Nośna, jezd ciong dalszy. usłyszałam upiora. ">www.youtube.com/watch?v=QJksgFlTfko
Nośna, co by zakończyć myśl mą krętą: &feature=related">www.youtube.com/watch?v=PmA6NPJXJlo&feature=related o świętych żółwiach porozprawiamy inną razą.
Czarny, kuszą te trawniki. Zieleń przyciąga. Okna się uchyla dla drzew szelestu. Trza coś wpuścić zatem: ">www.youtube.com/watch?v=gVNVPnJR2P8
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ">www.youtube.com/watch?v=agIk1V6B5Lw
Smerfo, a tu przyznam, że porywa
o mamie śpiewają?
izd, co zać tam Pan wyprawiasz?
&feature=relmfu
Gep, Ty znasz się na księżniczkach. Ała, ała, a a. | 4 U &feature=related">www.youtube.com/watch?v=14XELzhHNKs&feature=related
... co za durne pytanie. .jak nie jak tak.. ..przeciesz ja ksiaze kraniy potatos &feature=related
Gep, mój Drogi, widzę, że Cię napompowałam postami. Nie dziękuj ">www.youtube.com/watch?v=gEmcPROBCKQ
piaskarke dogonilem. .a tak sie zastanawialm czemu droga sie tak blyszczy jak psu jajka....choc komputer mnie otrzegal. w aucie idzie zima.....
Komu nto zadedykowac? chyba sobie samej. słucham tego juz 1000 raz. Ten chłopak zabil mnie tym. Boże jak bym chciala kiedys grac nagitarze jak on. No ale bedzie musiał mnie uczyc. nie odpuszczę
">
to jest dzwiek
&feature=related
&feature=related
&feature=related
&feature=related">&feature=related
&feature=related
&feature=related
Nośna, szięx za \"Silence\"! !!! Ty znasz się na krętych drogach roślinnych [czytaj: naturalnych ] drogocennie.
Proszem Pani, mniem siem skojarzyć raczyło kilka spraw, a zatem:
">www.youtube.com/watch?v=wKPU-_QUTcA czujesz to muzykalne powiązanie m/y Mistrzem B. i Bosmanem z kei.
taaa, \"z kei\". pięknie!
Nośna, jezd ciong dalszy. usłyszałam upiora.
">www.youtube.com/watch?v=QJksgFlTfko
Nośna, co by zakończyć myśl mą krętą:
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=PmA6NPJXJlo&feature=related
o świętych żółwiach porozprawiamy inną razą.
Czarny, kuszą te trawniki. Zieleń przyciąga. Okna się uchyla dla drzew szelestu. Trza coś wpuścić zatem:
">www.youtube.com/watch?v=gVNVPnJR2P8
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
">www.youtube.com/watch?v=agIk1V6B5Lw
Smerfo, a tu przyznam, że porywa
o mamie śpiewają?
izd, co zać tam Pan wyprawiasz?
&feature=relmfu
&feature=relmfu
Gep, Ty znasz się na księżniczkach.
Ała, ała, a a. |
4 U
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=14XELzhHNKs&feature=related
... co za durne pytanie. .jak nie jak tak.. ..przeciesz ja ksiaze kraniy potatos &feature=related
&feature=related
Gep, mój Drogi, widzę, że Cię napompowałam postami.
Nie dziękuj
">www.youtube.com/watch?v=gEmcPROBCKQ
piaskarke dogonilem. .a tak sie zastanawialm czemu droga sie tak blyszczy jak psu jajka....choc komputer mnie otrzegal. w aucie idzie zima.....