a wiwcieco co..mam zajebiste szczescie wy przymnie jestescie biedni....nie chodzi o kase ..do tego trzeba miec szczescie nie rozum oni w szkolacg ucza.. zamkneli mnie na troche ..ale..
Karelia
07.07.2012 r. 00:18:29
Gep, a Tobie co się stało? Ty może i jesteś bulletproof, ale nie szalej mi tu, bo Ci powiem!
Karelia
07.07.2012 r. 00:30:32
przez \'Wy\' to będą do mnie mówiły wnuki (o ile zrodzą się cudownie), Ty mów mi \'Pani Szanowna\', jeśli taką formę wybrałeś.
aj niech idzie co idzie ja tam dzisiaj troszeczke potanicowalem ..kurde jutro tez od rana bede z 2 godzinki ale super mam partnerke..kurde jak ja przytule to normalnie mnie rozgrzewa tylko rece mi sie jeszcze trzesa
Gep, ale Twe ręce to się trzęsą od c2h5oh czy od tych potrząsań tyłkiem, a? A, zaciekawiło mnie. Odpowiedz, pokaż klasę. Muza do zupy, ale próbuję zrozumieć klasę tą.
gepard
10.07.2012 r. 23:01:14
dobra tobie powiem.. musze troche po parkiecie z moja partnerka polatac ma na imie makita wazy kolo 40 kilogramow ..siega mi do pasa..kurde i to fajne tak se jak ja przytule to .normalnie lepiej jak sex,,,
ble, zmieniam dealera zatem.
4 U :
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=LmGRm7XQe-4&feature=related
Jimi był lepszy, ale ww. jest okay.
Malwino, dzięx za przypomnienie \"We Are Young\"!
Dla Ciebie dzisiaj:
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=T78cCvxZAMk&feature=related
dziecku w słońcu
Gep, a Ty co uprawiasz? Co to było?
No dla Ciebie specjalne posłanie:
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=WISogScYNXA&feature=related
aaaaaa, jeszcze dla Rollka coś:
Pantera\'s \"Good Friends and a Bottle of Pills\" to interesująca dawka intelektualnej sieczki spowodowanej nadwyrężoną świadomością rzeczywistości.
Nie trawie tego, ale raz posłuchać mogę.
Dla Ciebie na dzisiaj, taką razą:
">www.youtube.com/watch?v=l685JEwFPb4
rezolucja jest wskazana w takich przypadkach beznadziejnych
Gep, jeszcze dla Ciebie specjalnie
">www.youtube.com/watch?v=UxF7GLd8QcA
zmartwiłam się, że nic się tutaj nie dzieje, więc zapodam piosenkę dla mundurowych
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=JAu17xYEoJ4&feature=related
a wiwcieco co..mam zajebiste szczescie wy przymnie jestescie biedni....nie chodzi o kase ..do tego trzeba miec szczescie nie rozum oni w szkolacg ucza.. zamkneli mnie na troche ..ale..
Gep, a Tobie co się stało? Ty może i jesteś bulletproof, ale nie szalej mi tu, bo Ci powiem!
przez \'Wy\' to będą do mnie mówiły wnuki (o ile zrodzą się cudownie), Ty mów mi \'Pani Szanowna\', jeśli taką formę wybrałeś.
Okay, nada konczat etat skucznyj razgawor.
Dla Tjebja specjalna:
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=mR3Yak9PDp0&feature=related
&feature=related
nie spróbuję, na pewno
czyli zakroj za mnoj dweri, ja uchażu
&feature=endscreen&NR=1">www.youtube.com/watch?v=ind9EPBzh-Y&feature=endscreen&NR=1
a nie zakroju nie chaczu mi sie
">
kulde, nigdy nie przedrzeźniałam Cie. a szkoda.
zachłysnęłam się \'wódzko\'. ktoś obsikał biurka!
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=tEeyY7AJHDI&feature=related
mnie nie da sie przedrzezniac ..
">
tak sądzisz? really???
Ruska mafia była ok, ale smatri, pażałusta:
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=UxU2xmjaRqE&feature=related
&feature=relmfu
&feature=related
&feature=related
no dobrze, czas coś wrzucić Henrykowi:
">www.youtube.com/watch?v=oyGJG0GKrSI
To już szło, ale co tam! Unlocked!:
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=BDsuR22GQPQ&feature=related
for Ian
aj niech idzie co idzie ja tam dzisiaj troszeczke potanicowalem ..kurde jutro tez od rana bede z 2 godzinki ale super mam partnerke..kurde jak ja przytule to normalnie mnie rozgrzewa tylko rece mi sie jeszcze trzesa
">
Gep, ale Twe ręce to się trzęsą od c2h5oh czy od tych potrząsań tyłkiem, a? A, zaciekawiło mnie. Odpowiedz, pokaż klasę. Muza do zupy, ale próbuję zrozumieć klasę tą.
dobra tobie powiem.. musze troche po parkiecie z moja partnerka polatac ma na imie makita wazy kolo 40 kilogramow ..siega mi do pasa..kurde i to fajne tak se jak ja przytule to .normalnie lepiej jak sex,,,
">
Gep, a ja myślałam, że o psie rozprawiałeś tak pięknie.
">www.youtube.com/watch?v=QPM2lLk2yWY
... a te książki, które mieliśmy przeczytać, to odłóżmy jeszcze
ksiazki az sie zadlawilem.. wiesz co ty przeczytaj i mi opowiedz..
&feature=related">&feature=related
&feature=related