a te ruda zachylila jej sie spodobaly ..dobra czas na lulu...tak unas parzy ze zajade do pracy juz zmeczony... moze ty sprobujesz mi tak zaspiewac &feature=fvst
15stegowrzesnia kuzwa mam wesele mlodszy sie zeni ale dal nr ale ch,uj tam wazne ze weselicho bedzie choc wszystkich dzis zatkalo jak nikt sie nie chajtal to juz wszyscy oj bedzie ten rok..
no bedzie wesele chyba wpadl cos za szybko po 3 miesiacach znajomosci..goska przylatuje w ten piatek to pomoze mi gajer kupic..kuzwa nie potrzebnie jezykiem machalem wczoraj i teraz trzeba nowe bilety zamawiac miala kupione na 13 stego ale ciesze sie ze przyleci wczesniej..
ta brak zaufania wspomnielem tylko ze w dlugi weekend jade beeme odwiedzic juz zaczelo sie..caly wieczor bilet zamawialismy ale cos nie przyszlo potwierdzenie na meila boje sie powrarzac zeby nie zamoic 2 razy tego samego..trzeba odczekac do jutra a sie wkurzylem sam dzis..jak przyleci to ja udusze tak mnie wkurzyla ze moja starsza z nia potem gadala musialem sie uspokoic oj wy kobiety wy to tylko umiecie mnie wkurzyc
no kak ana priwykla, tak i patjerjana.
Dumał nje dumał, carom nje budjesz
a na szto mi to car mikalaj kartoszku kapal.a ja nie umieju
">
&feature=channel&list=UL
aleś Pan się udźwiękowił ostatnimi czasy
">www.youtube.com/watch?v=_rU0hep3GBY
no trzeba odpoczywac po weekendach..za tydzuen mamy dlugi trzeba gdzies wyjechac domowki meczace sa
&feature=autoplay&list=PL28EB53903A9BF6DF&playnext=5">&feature=autoplay&list=PL28EB53903A9BF6DF&playnext=5
fajne paputki tam przez moment widziałam. jakieś króliczki białe?
a propos króliczków. poniższe przypasowało. nie wiem, gdzie to słyszałam. może na mk.
">www.youtube.com/watch?v=OkpxFKwqsPI
a te ruda zachylila jej sie spodobaly ..dobra czas na lulu...tak unas parzy ze zajade do pracy juz zmeczony... moze ty sprobujesz mi tak zaspiewac &feature=fvst
&feature=related
&feature=related
&feature=related
Ło żesz karwas. Już dość.
dedykuję sobie i I.
">www.youtube.com/watch?v=l685JEwFPb4
coś mi w krzyżu strzyknęło aż.
trzeba jeszcze zmienić repertuar
">www.youtube.com/watch?v=M5_GZD75znQ
Gep, a gdzie ta kołysanka się patjerjała, hę? Jeszcze wczoraj tu była
aaaaaaaaaaaa, ja uże naszła! sorry, pomyłka
&feature=fvwrel">www.youtube.com/watch?v=PHAt5NjSJ1g&feature=fvwrel
&feature=related
&feature=related
taaaa. taka chwilowa słabość.
&feature=relmfu">www.youtube.com/watch?v=BF0SccCAnfQ&feature=relmfu
15stegowrzesnia kuzwa mam wesele mlodszy sie zeni ale dal nr ale ch,uj tam wazne ze weselicho bedzie choc wszystkich dzis zatkalo jak nikt sie nie chajtal to juz wszyscy oj bedzie ten rok..
">
&feature=relmfu
nie do końca rozumiem problem, ale z racji ślubu polecam piosnkę tą, tak cudną
&feature=related">www.youtube.com/watch?v=GK5KwpXNam8&feature=related
no bedzie wesele chyba wpadl cos za szybko po 3 miesiacach znajomosci..goska przylatuje w ten piatek to pomoze mi gajer kupic..kuzwa nie potrzebnie jezykiem machalem wczoraj i teraz trzeba nowe bilety zamawiac miala kupione na 13 stego ale ciesze sie ze przyleci wczesniej..
&feature=related">&feature=related
&feature=related
no cóż, będzie próba sił. Pażywjom, uwidim.
">www.youtube.com/watch?v=8fC_Assqoow
ta brak zaufania wspomnielem tylko ze w dlugi weekend jade beeme odwiedzic juz zaczelo sie..caly wieczor bilet zamawialismy ale cos nie przyszlo potwierdzenie na meila boje sie powrarzac zeby nie zamoic 2 razy tego samego..trzeba odczekac do jutra a sie wkurzylem sam dzis..jak przyleci to ja udusze tak mnie wkurzyla ze moja starsza z nia potem gadala musialem sie uspokoic oj wy kobiety wy to tylko umiecie mnie wkurzyc
&feature=related">&feature=related
\"wy kobiety\"?
Gep, nie wiem why Ciem lubiem (pewnie za te tysiące nicków), ale co Ci powiem, to powiem: większość kobiet to h.je, jest jednak kilka fajnych facetów
">www.youtube.com/watch?v=HABIIFxMAs4
hihihi
mmmmmmm
">www.youtube.com/watch?v=kEhpU8s3IWQ