Miałam tego słuchać w piątek na lekkiej bani w tym momencie gdy czuje się że wypiło się coś dobrego nie do śniadania czy pomidorowej o 15-stej choć wtorek wieczór tak jest odpowiedni
">">
Damira
15.05.2018 r. 19:14:21
Bo jazz i jego różne konfiguracje, jest dobry na każdą porę ..dnia a nawet... czasem nocy
A to mój czasoumilacz ..głos, że majtki przez głowę można zdejmować .. niestety..już odszedł w zeszłym roku a obiecywał że ..przetrwa
Miałam tego słuchać w piątek na lekkiej bani w tym momencie gdy czuje się że wypiło się coś dobrego nie do śniadania czy pomidorowej o 15-stej choć wtorek wieczór tak jest odpowiedni
">">
Bo jazz i jego różne konfiguracje, jest dobry na każdą porę ..dnia a nawet... czasem nocy
A to mój czasoumilacz ..głos, że majtki przez głowę można zdejmować .. niestety..już odszedł w zeszłym roku a obiecywał że ..przetrwa
:">:)
Jak magnolie
">">
Chyba bardziej to,....ja jestem macho, niech kobiety SIĘ ROZK....RACZĄ! ... niech płaczą, jestem maczo i niech....resztę se dodaj
Jak to się robi????
">">
Hono hono na hana hana
">">
...tacy faceci...są niesamowici...do śmierci...
Weekend - Złą Opinię Mam - Official Video (2010)
Pudzian Band - Bierz Bierz Bierz (Official Video)
To konsekwentnie
">">
To dziś kawa z cytryn czym się strułeś tym się lecz takie po latach
Nocne leczenie było i co tam u Niego
Co zęby mogą zrobić z człekiem albo ich brak dla żony pewnie chciał ładnie wyglądać
Zapuściłeś
Kto Rzędzian szlachcic choć ubogi
Jak to śpiewa Sławuś ,ni mom hektara,
Wszystkiego nie da się mieć
">">
sarka niestety nikogo nie szuka.
">
O! I przeleciała ...cześć
">
Prowadź mnie losie tam, dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę
">">
">">
Za daleko to niezdrowo najwyżej na Pomorze
">">
To zachwala Ciechocinek
JA i...
I jak żyć
To jak w szkole rodzenia