Byłam, odwiedziłam bliskich i znajomych ..tradycyjnie też Zbyszka Cybulskiego , Krystynę Bochenek , Wojciecha Kilara,Alfreda Szklarskiego, Henryka Michała Góreckiego
A gdyby nawet Żydzi to co z tego? Jak to powiedział klasyk ..Polska nie dzieli się na kresowych i resztę, tylko mądrych i głupich.
Damira
01.11.2017 r. 17:21:24
Tak , coby nie powiedzieć spośród nich sporo wywodzi się świetnych aktorów, lekarzy, adwokatów itp...jakoś tak się składa. Może reszta zazdroszcząc im tego tak ich nienawidzi?
Damira
01.11.2017 r. 18:21:16
Właśnie sobie zaserwowałam .. cieplutki, pachnący..mrrrrr..Komu? ?Komu? Bo drugi raz nie zapytam
To na początek kieliszki w górę https://static.okazjum.pl/storage/okazjum/uploads/uploads/blog/photo/311/s3_xHyatt-Champagne-Toast-Thumbnail.jpg.pagespeed.ic_.9HvfW6K4qp.jpg i dla każdego po kawałku tortu bezowego smakuje mrrrrrrrrrrrrrrr
Aset
07.11.2017 r. 14:09:27
I Marzenie oczywista sprawa
">">
Aset
07.11.2017 r. 15:37:34
I nich mnie się tu nikt nie wyłamuje do wyboru każdy odnajdzie cuś dla siebie
">">
Aset
07.11.2017 r. 16:30:21
Było i to i to
Aset
07.11.2017 r. 16:41:17
Poczta pantoflowa działa bez zarzutu
Deemz X Bedoes X PlanBe - Eldorado [official video]
da di dam
SHAZZA - Ty i Ja ( da- di- dam ) oficjalny teledysk -2014 r.
Nawet nie próbuję
You'll never be alone...
urodzinowa
">
Z tym dystansem to tak bywa
DYSTANS MILOSCI CHWILE
Stara miłość nie rdzewieje
Krzysztof Krawczyk & Bohdan Smoleń - Dziewczyny, które mam na myśli (Recydywiści)
...jak w dół...to i w górę
Dwa plus jeden Windą Do Nieba
...pocieszanka... Na Opolskim Rynku
Oj działa , smutny dzień
">
Byłam, odwiedziłam bliskich i znajomych ..tradycyjnie też Zbyszka Cybulskiego , Krystynę Bochenek , Wojciecha Kilara,Alfreda Szklarskiego, Henryka Michała Góreckiego
">
A gdyby nawet Żydzi to co z tego? Jak to powiedział klasyk ..Polska nie dzieli się na kresowych i resztę, tylko mądrych i głupich.
Tak , coby nie powiedzieć spośród nich sporo wywodzi się świetnych aktorów, lekarzy, adwokatów itp...jakoś tak się składa. Może reszta zazdroszcząc im tego tak ich nienawidzi?
Właśnie sobie zaserwowałam .. cieplutki, pachnący..mrrrrr..Komu? ?Komu? Bo drugi raz nie zapytam
">
Jeszce sobie cus zmiksuję i... Do widzenia się z Państwem!!!
">
ACE OF BASE - ALL FOR YOU ( PAUL JOHNS SUMMER REMIX ) ☛ FULL [HD]
Gdy kiedyś znów zawołam Cię - Krzysztof Klenczon - Czerwone Gitary ...odpowie tylko echo...za późno...
Czerwone Gitary - Epitafium dla Krzyśka
...mroczno się robi...Klaudiusz albo Ty zmieniasz awatara...albo ja
Będzie co ma być
...idealna...
Beyoncé - Why Don't You Love Me
Ostro!!! Dzisiejsi solenizanci na parkiet.. zaruteńko moi mrrr... dołączę..
">
cuś do kawy ..
">
mówią na nich odmulatorzy słucham sporadycznie od niedawna ..robi wrażenie for you
">
Aset a konto dnia jutrzejszego od Skorpiona dla Skorpiona ..wszystkiego o czym marzysz
">
To na początek kieliszki w górę https://static.okazjum.pl/storage/okazjum/uploads/uploads/blog/photo/311/s3_xHyatt-Champagne-Toast-Thumbnail.jpg.pagespeed.ic_.9HvfW6K4qp.jpg i dla każdego po kawałku tortu bezowego smakuje mrrrrrrrrrrrrrrr
I Marzenie oczywista sprawa
">">
I nich mnie się tu nikt nie wyłamuje do wyboru każdy odnajdzie cuś dla siebie
">">
Było i to i to
Poczta pantoflowa działa bez zarzutu
Deemz X Bedoes X PlanBe - Eldorado [official video]